Eerste foto's smurfen

De blauwe wezentjes in de echte wereld, en het plot!

Tijdens een interview gaf regisseur Raja Gosnell een korte blik op wat we kunnen verwachten van The Smurfs. Daarbij kwam ook de allereerste foto van de blauwe wezentjes in de echte wereld.



Tijdens de openingsscène, die zich afspeelt in de middeleeuwen, ontdekt Gargamel (Hank Azaria) het magische dorpje van de Smurfen en dwingt ze de bossen in te vluchten. "Unfortunately, Clumsy goes the wrong way into a forbidden grotto where a few other Smurfs follow," aldus Gosnell. “Because it's a blue moon, there's a magical portal that transports them to Central Park."

Huiswaarts keren is niet zo gemakkelijk, omdat Gargamel ze achtervolgt. Het trio dat we op de foto zien, samen met Smurfin, Brilsmmurf en Potige Smurf, zoeken hun heil bij een man en vrouw (Neil Patrick Harris en Jayma Mays), terwijl ze een manier bedenken om terug naar huis te gaan.

Één ding hebben de makers laten vallen: Gargamel’s altijd onvervulde doel: het opeten van de smurfen. "We all wondered whether we would be making a family version of Sweeney Todd," grapt producer Jordan Kerner. Nu wil Gargamel de smurfen vangen en gebruiken voor toverspreuken, waarmee zijn onbekwaamheid als tovenaar gecompenseerd wordt.

The Smurfs draait vanaf 28 juli 2011 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair