Bioscoop Top-10

The A-Team is niet de #1-Team geworden.

Welke films scoren er momenteel hoog aan de Nederlandse boxoffice. Als je wilt weten hoe/wat/waar/wanneer gebruik dan onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Sex and the City 2 (2010)


Het gerucht doet de ronde dat de producenten eraan denken om Carrie Bradshaw en Mr. Big een kind te schenken.
Bekijk de afbeelding

The A-Team (2010)


The A-Team is een kleurrijke eenheid van ex-commando's die wordt beschuldigd van een misdaad die ze niet hebben gepleegd. Gevlucht uit de gevangenis duiken ze onder en opereren ze als huurlingen onder leiding van Kolonel Hannibal Smith; hij is het meesterbrein achter vindingrijke missies van het team, waarvoor een ultrasnelle timing, buitengewone vaardigheden en een team van ongelooflijk bekwame en excentrische soldaten nodig zijn. Het team bestaat verder uit Templeton 'Face' Peck, die alles kan ritselen voor de onorthodoxe en gedurfde activiteiten van het Team. B.A. Baracas, de chauffeur en krachtpatser van het Team, is een professionele vechtsporter die de belangrijkste ranglijsten in het middengewicht aanvoert. H.M 'Howling Mad' Murdock is een begaafde piloot en officieel gek verklaard. Het Team wordt achternagezeten door de onvermoeibare luitenant Charisa Sosa, ooit de geliefde van Face.
Bekijk de afbeelding

Killers (2010)


Een vrouw ontmoet haar ideael man tijdens een vakantie wat al snel leidt tot een huwelijk. Hun geluk kan niet op, totdat ze erachter komen dat de buren weleens huurmoordenaars zouden kunnen zijn, die zijn ingehuurd om hen een kopje kleiner te maken.
Bekijk de afbeelding

Prince of Persia: The Sands of Time (2010)


Het verhaal is grotendeels gebaseerd op het video-spel Prince of Persia: The Sands of Time, en volgt een prins genaamd Dastan (Gyllenhaal) die samen met zijn rivaal Prinses Tamina (Aterton) de machtige vizier Nizam (Kingsley) moet stoppen om het verspreiden van het zand der tijd tegen te gaan.
Bekijk de afbeelding

Robin Hood (2010)


Robin Hood vertelt het dicht bij de historische feiten aanleunende ontstaansverhaal van het titelpersonage, gespeeld door Russell Crowe. Als kind werd hij in de steek gelaten, waarna hij aansluiting vond bij het gewone volk van Nottingham. Omdat Robin nooit iemand heeft kunnen vertrouwen, valt het hem erg moeilijk om verliefd te worden. Dan vindt hij zijn gelijke in Marian (Cate Blanchett), een sterke, onafhankelijke vrouw.
Bekijk de afbeelding

She's Out of My League (2010)


Een gewone man ontmoet de perfecte vrouw, maar door zijn gebrek aan zelfvertrouwen en de invloed van zijn familie en vrienden gaat het steeds minder goed met hun relatie...
Bekijk de afbeelding

StreetDance 3D (2010)


Om kans te maken op de overwinning bij de Street Dance Championship maakt de street dance crew van Carly (Nichola Burley) stiekem gebruik van de Royal Dance School. Als het hoofd van die dansschool dat ontdekt stuurt ze hen niet direct weg; ze biedt ze juist de oefenruimte van haar school aan. Maar dan moeten ze wel samenwerken met haar balletgroep! De street dancers hebben weinig keus en de emoties tussen de groepen lopen hoog op. De street dancers vinden hun nieuwe danspartners maar arrogant, de dansers vinden hen andersom ordinaire straatjeugd. Maar om te winnen zullen ze toch naar elkaar moeten kijken. Alleen dan kunnen ze ontdekken hoe ze samen iets nieuws kunnen doen en de top bereiken. Zodra ze inzien dat ze elkaar alleen maar inspireren vliegen de vonken er vanaf!
Bekijk de afbeelding

De gelukkige huisvrouw (2010)


Lea Meyer is gelukkig: man Harry adoreert haar, brengt het geld met bakken binnen en is, net als Lea zelf, dol op seks. Kortom; Lea's leven is perfect totdat Harry zegt dat hij een kind wil. De bevalling van Harry Junior is een uitputtingsslag. Lea's onverslaanbare humor en optimisme leggen het af tegen het natuurgeweld. Terwijl Harry een intens gelukkige vader is, voelt Lea geen enkele band met de baby. Ze krijgt waanvoorstellingen, zakt weg in psychose en wordt verplicht opgenomen. Aanvankelijk steekt ze de draak met de psychiater, de therapie en met 'de gekken' om haar heen. Maar gaandeweg ontdekt ze dat haar medepatiënten mensen zijn met hele herkenbare angsten en dat er, onder haar onaflaatbare poging van alles een grap te maken, een hoop onverwerkt verdriet schuilt. Eenmaal thuis lukt het haar niet de draad weer op te pikken; ze past niet meer in haar oude leven en zal moeten afrekenen met het verleden voordat ze Een Gelukkige Huisvrouw kan worden.
Bekijk de afbeelding

The Ghost Writer (2010)


Wanneer de succesvolle Britse ghostwriter, 'The Ghost' instemt om de memoires te schrijven van de vroegere premier van Groot-Brittannië, Adam Lang, lijkt dat de kans van z'n leven te zijn. Hij vliegt naar het Amerikaanse huis van Adam Lang om de onafgemaakte biografie te kunnen voltooien van zijn voorganger die bij een ongeluk is omgekomen. De reputatie van de voormalige premier ligt onder vuur vanwege de beschuldiging dat hij op de hoogte was van het illegaal uitleveren van verdachte terroristen aan de CIA ten tijde van zijn premierschap. Het eiland waar Adam Lang samen met zijn vrouw Ruth en zijn persoonlijke assistente en tevens minnares Amelia en ook 'The Ghost' verblijft, wordt omringd door verslaggevers en demonstranten. Tijdens zijn schrijfwerk ontdekt 'The Ghost' geheimen die niet alleen de wereldpolitiek op haar grondvesten zal doen schudden, maar ook zijn eigen leven in gevaar zal brengen.
Bekijk de afbeelding

How to Train Your Dragon (2010)


How To Train Your Dragon is gebaseerd op het kinderboek van de Britse schrijver Cressida Cowell en gaat over een jonge Viking die een draak moet vangen en deze op moet leiden tot een held.



NieuwsFilm

meest populair