Algemeen

Speel de Knight and Day trailer!

20th Century Fox lanceert eerste interactieve filmtrailer met game.

door Jeffrey op 20.06.2010 om 13:00 in Algemeen
20th Century Fox heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Knight & Day, de aankomende actiekomedie van James Mangold (Walk the Line) met Tom Cruise en Cameron Diaz in de hoofdrollen. Het is echter niet zomaar een trailer, maar de eerste interactieve filmtrailer ooit waarin een videogame verwerkt zit. De bedoeling van het spel is om Roy Miller (Cruise) te assisteren in zijn ontsnappingen en in zijn gevecht tegen een schijnbaar eindeloze reeks aanvallers.

Klik op onderstaande afbeelding om de interactieve trailer te spelen.
Knight & Day gaat over een eenzame vrouw (Diaz) die door een superspion (Cruise) meegenomen wordt op een gewelddadige wereldreis om een batterij te beschermen die de sleutel bevat tot een oneindige krachtbron. Vanaf 15 juli in de Nederlandse bioscoop.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PascalE

Avatar

Damn, zeer vervelende 'trailer'.

M@ch 5

Avatar

Congratulations, you beat the trailer:
278,317

Intussen heb ik geen idee wat er gebeurd is. Alleen bij het gedeelte van 'life-expectancy' was het wel een beetje grappig. Niet echt een geslaagd idee als je het mij vraagt.

Edit:
Nog een keer gedaan met de bedoeling te kijken wat er gebeurd als je niet schiet. Veel mooier zou het zijn als de afloop van de scenes beinvloedt wordt door een goede of slechte prestatie. Hier komen alleen 'scheuren' in het venster van de trailer en stopt de trailer als je health op 0 komt. Dus, dat kan beter!! Op deze manier is het de moeite niet waard.

Hoiii

Avatar

Vind het best lastig, haha wel geining idee, vooral als die dat doet met z'n handen omhoog en omlaag van haar life expectantie. of hoe je dat ook schrijft XD

NieuwsFilm

meest populair