TV-tips komende week

Welke films kan je tussen de voetbalwedstrijden door gaan bekijken.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)

Zaterdag 19 juni om 20:30 op Eén

Een magische ring met bovenaardse krachten beslist over de toekomst in het land van Midden-Aarde. Wanneer de Ring in handen komt van de jonge hobbit Frodo, moet hij het opnemen tegen Sauron, heerser van de duisternis. Er ontstaat een strijd die gaat om het behoud of de ondergang van de wereld. Naar het boek 'In de ban van de Ring' van J.R.R. Tolkien.
Bekijk de afbeelding

What Dreams May Come (1998)

Zondag 20 juni om 22:00 op RTL8

Na de dood van hun twee kinderen proberen dr. Chris Nielsen en zijn vrouw Annie met veel moeite hun leven weer op te pikken. Vooral Annie heeft het er erg moeilijk mee. Wanneer ook Chris komt te overlijden en in de hemel terecht komt, ontmoet hij Albert en ontdekt hij dat de hemel mooier is dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.
Bekijk de afbeelding

Cypher (2002)

Maandag 21 juni om 20:30 op RTL7

Morgan Sullivan is een gewone man. Hij is getrouwd en woont in een goede wijk in California. Wanneer hij een freelance-baantje aanneemt zit hij al snel tot zijn oren in de wereld van bedrijfsspionage. Hij wordt hierin geholpen door de mysterieuze Rita.
Bekijk de afbeelding

The Skeleton Key (2005)

Dinsdag 22 juni om 20:30 op RTL5

Verpleegster Caroline (Kate Hudson) verzorgt een oude vrouw en haar zeer zieke man. Ze wonen in een oud herenhuis en ze houden er vreemde gewoonten op na. Wanneer Caroline een loper krijgt van de vrouw des huizes, komt ze er al snel achter dat 1 deur in het huis niet te openen is...
Bekijk de afbeelding

City of Angels (1998)

Woensdag 23 juni om 20:30 op NET5

Seth is een engel die moet beslissen of hij zijn onsterfelijkheid wil opgeven om mens te worden - in de hoop dat de vrouw van zijn dromen op hem verliefd wordt. Die vrouw is Maggie, een pragmatische hartchirurg die niet in engelen gelooft... tot ze Seth ontmoet.
Bekijk de afbeelding

The Firm (1993)

Donderdag 24 juni om 20:30 op Veronica

Een uitstekend salaris, een peperdure Mercedes en een prachtig huis. De nieuwe baan van advocaat Mitch is gewoon te mooi om waar te zijn. Mitch kan zijn geluk niet op. Totdat hij tot de ontdekking komt dat zijn werkgever er wel heel sinistere praktijken op na houdt...
Bekijk de afbeelding

Zaak Alzheimer, De (2003)

Vrijdag 25 juni om 20:50 op Eén

Vincke en Verstuyft zijn het beste recherche-duo van de Antwerpse politie. Als ze geconfronteerd worden met de moord op een topambtenaar stellen ze alles in het werk om de dader te pakken te krijgen.



NieuwsFilm

meest populair