Officiële synopsis Pirates 4 bekend

In een lang persbericht van Disney.

Langzamerhand wordt steeds meer bekend over Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Zo wisten we al dat de film met o.a. Johnny Depp, Penelope Cruz, Ian McShane en Geoffrey Rush zou draaien om de zoektocht naar de Fontein van de Eeuwige Jeugd.

Nu gaf Disney een persbericht uit met de officiële synopsis van de film, en meer. De film laat wederom Captain Jack Sparrow (Depp) zien, die ditmaal een vrouw uit zijn verleden ontmoet (Penelope Cruz). Hij weet niet zeker of het liefde is, of dat ze hem gebruikt om bij de Fontein te komen, maar zijn pad raakt met het hare verstrengeld. Ze dwingt hem aan boord van het schip van Blackbeard (Ian McShane) en Jack vindt zich in een peniebele situatie, waarin hij niet weet wie hij meer moet vrezen: Blackbeard of de vrouw uit zijn verleden.

Verder weten we dus dat Captain Barbossa (Rush) terugkeert, en ook Gibbs (Kevin McNally) vult de cast aan. Daarnaast komen er ook minimaal twee zeemeerminnen voor in de film, gespeeld door Astrid Bergès-Frisbey en Gemma Ward.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides draait vanaf 20 mei 2011 in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/89f5ee3.jpg][/url]



NieuwsFilm

meest populair