Blik op de set van de Loft remake

De meest overbodige remake ooit?

De distributeur heeft liever niet dat er mensen (pers) op de set komen die het origineel hebben gezien. Moet de Nederlandse remake van meest succesvolle Belgische film ooit straks worden verkocht als een totaal nieuw en origineel idee? Acteur Jeroen van Koningsbrugge heeft die memo waarschijnlijk niet gehad en maakte daarom dit hele korte filmpje die iedereen laat zien hoe het appartement er vanbinnen uitziet.

Voor wie Loft nog niet heeft gezien: De film gaat over vijf vrienden die in het geheim een appartement delen waarin ze hun minnaressen ontvangen. Als één van die vrouwen op een ochtend dood wordt aangetroffen lijkt het alsof geen van de vrienden er iets vanaf weet. Maar al snel slaat de stemming om en komen ze erachter dat ze elkaar toch minder goed kennen dan ze dachten.

Lijkt je dat een goed verhaal en kan je Belgisch verstaan, dan ga je naar de videotheek en huur je nu al Loft. Of je wacht tot het einde van het jaar op de Nederlandse remake die precies hetzelfde is als het origineel, maar waarom zou je dat doen?



NieuwsFilm

meest populair