DVD releases week 26

Geen onaardige lichting deze week.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Daybreakers (2009)


Het is 2017. Door een virus zijn bijna alle mensen veranderd in een vampier. De mensen die over zijn, worden gebruikt als fastfood. Als een wetenschapper besluit de mensheid te redden, breekt er een strijd uit tussen de vampiers
Bekijk de afbeelding

Shanghai Kiss (2007)


Liam Liu is een Chinees-Amerikaanse acteur, die in LA amper aan acteerwerk kan komen. Als hij de 16-jarige Adelaide ontmoet, klikt er iets. Het leeftijdsverschil houdt hem tegen om meer dan een goede vriend te zijn.
Wanneer hij van zijn vader hoort dat hij het huis van zijn grootmoeder in Shanghai heeft geërft, gaat hij naar Shanghai om de verkoop direct te regelen. Hij ontmoet daar de Chinese Micky, wat hem ertoe brengt het huis toch niet te verkopen en er zelf te gaan wonen. Maar kan hij 'Ade' wel achter zich laten?
Bekijk de afbeelding

Hunting & Zn. (2010)


Tako Hunting en zijn vrouw Sandra lijken op het eerste gezicht een gelukkig stel. Ze werken allebei hard. Sandra bij een uitzendbureau en Tako in de fietsenzaak die hij na de dood van zijn vader heeft overgenomen. Ze wonen boven de zaak in hun met IKEA- en Habitatspullen ingerichte woning. Dan wordt Sandra zwanger. Al snel na het bekend worden hiervan verschijnen scheurtjes in de ogenschijnlijke harmonie van hun huwelijk. Tako en Sander drijven steeds meer uit elkaar, todat Tako een ingrijpend besluit neemt..
Bekijk de afbeelding

Chloe (2009)


Een vrouw verdenkt haar man ervan dat hij een affaire heeft. Hierdoor neemt de vrouw contact op met Chloe (Amanda Seyfried), een prostituee die betaald wordt om hem te verleiden. De vrouw hoopt zo zekerheid te krijgen achter haar vermoedens, maar vanaf dat moment begint haar leven alleen maar complexer te worden en brengt ze zelfs haar eigen familie in gevaar.
Bekijk de afbeelding

From Paris with Love (2010)


James Reese (Jonathan Rhys Meyers) heeft het prima voor elkaar. Leuke baan bij de Amerikaanse ambassade in Parijs, mooie vriendin én een bijbaan als CIA-correspondent. De volgende stap is wat hem betreft een echte agent te worden en serieus in actie komen. Zijn wens lijkt uit te komen als hij aan een Amerikaanse CIA-collega wordt gekoppeld die naar Parijs komt om een terreurgroep aan te pakken. Tot James ontdekt dat special agent Charlie Wax (John Travolta) een onberekenbaar, grofgebekt, trigger-happy en ongeleid projectiel is die hem vooral als chauffeur ziet. Wax neemt James mee op een explosieve trip door de buitenwijken van Parijs die de jongen doet snakken naar zijn kantoorbaantje. Maar voor James het weet is hij tot aan zijn nek bij de zaak betrokken en is hij toch echt op Charlie aangewezen om de komende 48 uur te overleven.
Bekijk de afbeelding

My Name Is Khan (2010)


Rizwan Khan is een moslim uit Mumbai. Hij lijdt aan het Asperger syndroom (een pervasieve ontwikkelingsstoornis). Hij trouwt met de Hindoestaanse alleenstaande moeder Mandira, in San Francisco. Na de aanslag van 9/11 werd Rizwan opgepakt door de autoriteiten wegens verdacht gedrag. Dit kwam echter door zijn stoornis. Tijdens zijn arrestatie ontmoette hij de therapeute Radha, die hem hielp om te gaan met de situatie waarin hij verkeerde. Nu begint Rizwan een reis naar de Verenigde Staten, om President Obama te ontmoeten. Hij hoopt op deze manier zijn naam te kunnen zuiveren.
Bekijk de afbeelding

Crazy Heart (2009)


In Crazy Heart, gebaseerd op een boek van Thomas Cobb, speelt Jeff Bridges de rol van Bad Blake, een alcoholistische countryzanger wiens carrière in de slop zit. Als hij een relatie krijgt met de journaliste Jean Craddock, krijgt hij ook zijn leven en muzikale carrière weer op de rails. Een van de redenen is ook dat Blake de jonge, talentvolle Tommy Sweet onder zijn hoede neemt.
Bekijk de afbeelding

Chernaya Molniya (2009)


Een jonge student uit Moskou wordt eigenaar van een op het eerste gezicht normaal uitziende auto. De auto kan echter vliegen. Met deze auto kan hij niet alleen de files ontwijken, maar ook de strijd aangaan met een kwaadaardige vliegende Mercedes.



NieuwsFilm

meest populair