Ontdeugende nieuwe beelden van Vreemd Bloed

Alleen voor mannen! Vrouwen kunnen leuk een bericht over Twilight of George Clooney gaan lezen ofzo.

Volgens de officiële synopsis is Vreemd Bloed een licht surrealistisch drama over slagersfamilie. Dat was maanden voordat deze beelden online kwamen, die laten zien dat Vreemd Bloed meer een echte mannenfilm is. Het kijken naar borsten en het houden van vlees zouden toch duidelijke aanwijzingen moeten zijn.

Vreemd Bloed is een reis door het leven van Kind en laat een aantal hoogte- en dieptepunten zien, tot het moment dat hij volwassen wordt en zijn eigen weg kan gaan. Regisseur Johan Timmers omschrijft het plot nu als "Een verhaal dat draait om de vraag of Kind het zal redden in een omgeving die hard, agressief en dreigend is. Een verhaal dat draait om de vraag of Kind bij machte is om het leven te grijpen in plaats van het te ondergaan. Het verhaal is humoristisch, maar ook gruwelijk en treurig."

'Kind' is de hoofdpersoon van de film, zijn opa was slager, zijn vader is slager en zijn drie broers zijn ook slager. Het is dan ook logisch dat Jere, de jongste van de familie ook het slagersvak in gaat. Hij heeft alleen weinig zin in het slachten van dieren en wil zijn eigen weg gaan. Met een beetje hulp van zijn oma moet dat wel lukken.

Vanaf 2 september in de bioscoop, dan kunnen we dus gaan zien of Vreemd Bloed het zoveelste Nederlandse drama is of dat het toch iets anders is dan het nu lijkt.







NieuwsFilm

meest populair