Ian McKellen niet meer in The Hobbit?

De acteur wil dat er schot in de zaak komt, anders keert hij wellicht niet terug...

Het lijkt erop dat het steeds moeilijker wordt om The Hobbit daadwerkelijk te maken. Sinds het vertrek van regisseur Guillermo del Toro en de aanhoudende geldproblemen van MGM, lijkt het steeds minder waarschijnlijk dat het project daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden, alle geruchten dat Peter Jackson de regie op zich gaat nemen te koop toe.

De problemen met de film worden nu nog een stukje groter, aangezien hoofdrolspeler Ian McKellen aan gaf dat hij ook misschien niet terug gaat keren voor de film. Hij zei het volgende over de film.

Well, I’m not under contract and my time is running out, and I’m enjoying working in the theatre. And frankly, I would like to race after doing Waiting For Godot, get on with doing another play, but we’ll have to see. I don’t give the producers the impression that I’m sitting waiting.

Weinig bemoedigende woorden dus van de acteur. Hij wil dat er haast gemaakt wordt met de film, anders speelt hij wellicht niet nogmaals de rol van Gandalf. Naast McKellen zullen er vast nog meer acteurs zijn die de rol van Gandalf kunnen spelen, maar eerst zullen we maar 's moeten zien of het project überhaupt van de grond komt.



NieuwsFilm

meest populair