Algemeen

Avatar 3D re-release in augustus

James Cameron gaat zijn geesteskind tot de bodem toe uitmelken zo lijkt het.

door FilmTotaal op 08.07.2010 om 16:41 in Algemeen
Gisteren nog opperden wij dat James Cameron aan het 'uitmelken' is geslagen, vandaag lijkt het gelijk onze kant op te komen. Avatar 3D gaat in augustus opnieuw in de Amerikaanse bioscoop draaien. Waarom? Omdat er 8 minuten nieuw beeldmateriaal aan de kaskraker zijn toegevoegd en niemand een 3D ervaring ontzegd mag worden. De studio weet het allemaal veel beter onder woorden te brengen.

"Since - and largely as of result of - Avatar's release last December, the number of available digital 3D screens has exploded, and moviegoers who missed experiencing the film in 3D, as well as fans that want to return to Pandora again, will now have that opportunity."

Avatar heeft tot nu toe aan de kassa $2.7 miljard opgebracht en het aansluitende Blu-ray schijfje is het best verkopende ooit. Of de re-release ook onze kant opkomt is nog niet duidelijk.

Ach ja... geef die jongens eens ongelijk. Wat zou jij doen?

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

gg_kelly

Avatar

Uhh.....ja.... nou hier zit ik in ieder geval niet op te wachten. Heb de film op blu-ray gezien en hij was onwijs mooi, maar meer had ik er niet mee.

ThomasG

Avatar

James Cameron en uitmelken?! Neeeee straks gaan jullie nog claimen dat ie Titanic opnieuw gaat uitbrengen!...oh wacht eens even...

eagleman74

Avatar

Fijn, ik kwam bij de laatste show in mijn buurt te laat! :|

Angelater

Avatar

Voor 8 minuten is wel een beetje triest jongens. Dat ding loopt al 2,5 uur.

Galu

Avatar

JAa en precies of het is 8 minuten maak er maar 5van en wss zijn het sceène die met 10 seconden langer duren... Zever

Lord Voldemort

Avatar

"FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Masterbrain

Avatar

Mischien zijn die 8 minuten wel de Pandora BANG BANG scenes die werden weggelaten toen ze naar bed gingen

ben benieuwd:~

Havoc

Avatar

ThomasG "James Cameron en uitmelken?! Neeeee straks gaan jullie nog claimen dat ie Titanic opnieuw gaat uitbrengen!...oh wacht eens even..."


Hahahahaha :D

benjamin

Avatar

Vraag me echt af of er nog volk naar gaat komen kijken, veel mensen hebben hem al een paar keer gezien of hebben hem op BluRay / DVD....

MiJong

Avatar

benjamin "Vraag me echt af of er nog volk naar gaat komen kijken, veel mensen hebben hem al een paar keer gezien of hebben hem op BluRay / DVD...."


Ik kan je wel garanderen dat dit opnieuw volle zalen gaat trekken. Wellicht kun je je herinneren dat toen Fellowship of the Ring bijna de bioscopen uit ging, dat er een nieuwe versie kwam waar aan het eind van de aftiteling een preview voor The Two Towers zat. Ook (of beter gezegd 'zelfs') dit zorgde ervoor dat de bioscoopzalen opnieuw uitverkocht waren.

En om eerlijk te zijn, ook ik zie liever Avatar + 8 minuten terugkomen in de bioscopen dat een film gelijk aan A-Team, Centurion of Twilight (om maar eens wat recente spektakelfilms te noemen).

Darkman16

Avatar

Zeer misschien...

Ereptile

Avatar

Dus...voor 8 minuten extra komt de film opnieuw in de bios...Dat hij uitverkocht zal worden geloof ik wel. Maar ik wacht totdat ze het gewoon op bijv. youtube gaan posten, want ik durf aan te nemen dat mensen stiekem met hun telefoon die scene's gaan opnemen :P En anders verschijnt het later alsnog helemaal op internet Smiley face

wallace

Avatar

Ik vind het grote onzin.
Nu de film paar extra scenes heeft moet hij gelijk weer in de bios komen.
Grote onzin, ze willen alleen maar geld,geld en nog eens geld.

debart

Avatar

Van mij mag hij terplekke doodvallen

Swoopp

Avatar

debart "Van mij mag hij terplekke doodvallen"


ook een beetje onzin he !! :}

Als je die 8 minuten niet wil zien dan ga je toch niet 8-)

Galu

Avatar

Pandora Bang Bang... Ik hoeft echt bluseks te zien waar sperma uit hun paardenstaart komt gespoten....

Joelie

Avatar

MiJong "Ik kan je wel garanderen dat dit opnieuw volle zalen gaat trekken. Wellicht kun je je herinneren dat toen Fellowship of the Ring bijna de bioscopen uit ging, dat er een nieuwe versie kwam waar aan het eind van de aftiteling een preview voor The Two Towers zat. Ook (of beter gezegd 'zelfs') dit zorgde ervoor dat de bioscoopzalen opnieuw uitverkocht waren.

En om eerlijk te zijn, ook ik zie liever Avatar + 8 minuten terugkomen in de bioscopen dat een film gelijk aan A-Team, Centurion of Twilight (om maar eens wat recente spektakelfilms te noemen)."


Ik zou niet te zeker zijn van het garanderen. Je hebt idd fanboys die het gaan bekijken, maar voor het mainstream publiek is dit geen must see meer. Ik zal persoonlijk dan liever een film gaan bekijken waar jij aan refereert als de A-Team.

Decepticon

Avatar

wallace "Ik vind het grote onzin.
Nu de film paar extra scenes heeft moet hij gelijk weer in de bios komen.
Grote onzin, ze willen alleen maar geld,geld en nog eens geld."
Helemaal juist. Maar waar ik bang voor ben, gaan ze dit nu met alle films doen, mag dit wel eens, is dit niet iets voor de dvd/blu-ray als extra???

Ik vind dat ze dit moeten verbieden, dit kan toch niet, straks gaat elke regisseur denken: oh ja ik ben 8 minuten vergeten, dit ga ik toevoegen en opnieuw uitbrengen in de bios O+

Dit gaat Cameron ook doen met de dvd/blu-ray, iets later dit jaar kan je de 3D blu-ray kopen, volgend jaar de 3D blu-ray met de 8 minuten extra O+

Masterbrain

Avatar

HET GAAT ALLEEN MAAR OM MONEY :~

anti-egoism

Avatar

ECHTE moviegoers willen alles uit de kast halen wat betreft een goede film. Ik heb avatar al 3x in 3D gezien en heb hem nu gedownload en al iets van 10x gekeken. Blijft een fantastische film. Ik ga deze 8 minuten zeker weten kijken, of het nou blueseks met een paardenstaart is ja of nee.

B@chelor

Avatar

moviegoers who missed experiencing the film in 3D


Echte moviegoers hebben die film toch gezien? Daarnaast heeft de film dik een half jaar in de bios gedraaid.

nieuwslaatste nieuws

meest populair