Algemeen

Sterrencast voor nieuwe Soderbergh

Thriller over dodelijk virus schept hoge verwachtingen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey op 10.07.2010 om 13:52 in Algemeen
Laurence Fishburne heeft getekend voor een rol in Contagion, de nieuwe film van regisseur Steven Soderbergh over de uitbraak van een dodelijk virus. Het script komt van Scott Z. Burns (The Bourne Ultimatum). Fishburne, die een dokter zal spelen, sluit zich aan bij de eerder gecaste Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law, Gwyneth Paltrow en Marion Cotillard.

De opnames van de film zullen starten in het najaar. Naar verluidt zal Contagion zich afspelen op vier continenten, en kunnen we een "angstaanjagende" film met verschillende verhaallijnen verwachten. De thriller draait vanaf 21 oktober 2011 in de Amerikaanse bioscopen (in 2D, 3D en IMAX 3D).

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ice

Avatar

Zeuw, das een aparte cast! Klinkt leuk!

benjamin

Avatar

Coole cast, goede regisseur, een man die al een goed scenario heeft neergepend en een interessant verhaal: dit wordt zo goed!!!

Galu

Avatar

Ik heb nog nooit een film van Soderbergh leuk of goed gevonden...

Galu

Avatar

En jammer voor hem.

tjeef-o

Avatar

Galu "Ik heb nog nooit een film van Soderbergh leuk of goed gevonden..."


leuk voor je

debart

Avatar

Oh gelukkig in 3D. Zou niet weten wat ik zonder moest..

nieuwslaatste nieuws

meest populair