Algemeen

Wie vervangt Edward Norton in The Avengers?

Speculatie barst los.

door Arman Avsaroglu op 12.07.2010 om 12:12 in Algemeen
Nu definitief bekend is geworden dat Edward Norton niet meer in de grote schoenen van The Hulk zal stappen in de Marvel film The Avengers, kan de speculatie losbarsten rondom de vraag wie hem moet gaan vervangen. De eerste namen worden al genoemd, waarbij vooral eentje een interessante optie is.

Volgens CHUD zou Joaquin Phoenix namelijk de rol van The Hulk aangeboden hebben gekregen door Marvel. Phoenix, een tweevoudig Oscargenomineerde acteur, kwam de laatste jaren niet zozeer door zijn films in het nieuws maar meer door zijn vreemde gedrag in het openbaar die aanleiding gaf voor speculatie rondom zijn mentale gemoedstoestand.

Phoenix heeft zelf aangegeven dat hij is gestopt met acteren, maar of dit definitief is, blijft voorlopig nog onduidelijk. Zeker is in elk geval wel dat Phoenix in zijn carrière niet vaak voor grote commerciële films heeft gekozen en juist veel in kleinschalige producties te zien is geweest. Het lijkt dan ook niet waarschijnlijk dat hij van plan is The Hulk te gaan spelen. Maar een interessante mogelijkheid is het wel.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

B@chelor

Avatar

Norton is Banner en Banner is Norton.


zo denk ik ook, maar we zullen eraan moeten geloven. Hoop dat de Hulk meer in beeld is dan.

shellghost

Avatar

Waarom een vervanger?
Norton is Banner en Banner is Norton.
Maar nee, die klote ego's moeten weer stront eigenwijs zijn. :X

Ereptile

Avatar

Waarom lukt het Marvel altijd om acteurs die hun rol goed neerzetten, niet meer terug te laten keren voor een (mogelijk) vervolg.

Edward Norton deed het prima als Banner :(!!!

B@chelor

Avatar

Sharlto Copley?

Galu

Avatar

Ach laat shrek uit die film

Angelater

Avatar

Ze wouden toch een onbekende?
:? Gaat weer goed daaro.

nieuwslaatste nieuws

meest populair