Amanda Seyfried in I'm.Mortal

Nieuwe science-fiction film van Andrew Niccol.

Amanda Seyfried gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe film I'm.Mortal van schrijver en regisseur Andrew Niccol (Gattaca, Lord of War). De film speelt zich af in een samenleving waarin men stopt met ouder worden als de leeftijd van 25 jaar is bereikt. Vanaf dit moment moet iedereen tijd kopen zodat men verder kan blijven leven. Dat betekent dat rijke mensen met veel geld de mogelijkheid hebben eeuwig te blijven leven terwijl mensen met minder geld al snel geen tijd meer hebben.

In I'm.Mortal wordt een arme man uit het ghetto beschuldigd een rijke man te hebben vermoord voor zijn geld, waardoor hij genoodzaakt wordt te vluchten. Hij neemt een mooie, rijke vrouw (Seyfried) mee als gijzelaar en gaandeweg worden ze verliefd en ontdekken ze dat hun liefde sterker is dan alle tijd in de wereld.

Het aparte concept van I'm.Mortal past precies in het straatje van Andrew Niccol, die met zijn scenario's vaak van ongewone uitgangspunten gebruik maakt, zoals in The Truman Show of S1m0ne. De opnames van de film moeten nog dit jaar beginnen.

NieuwsFilm

meest populair