Reactie Edward Norton op The Hulk-kwestie

De acteur reageert zelf op het feit dat hij de rol niet op zich mag nemen.

Het moddergooien lijkt te zijn begonnen: twee dagen geleden werd bekend gemaakt dat Edward Norton niet de rol van Hulk op zich zal nemen in The Avengers. In de statement die Marvel naar buiten bracht, werd duidelijk dat het bedrijf met de vinger naar Norton wees: hij zou niet creatief en gemotiveerd genoeg zijn om met de rest van de cast samen te werken.

Daarop reageerde de woordvoerder van Norton met de opmerking dat het een onterechte opmerking was van Marvel, die Norton in kwaad daglicht stelde. Nu is er ook een reactie van Norton zelf.

Het komt er in het kort op neer dat Norton hoopte de rol van Bruce Banner nog eens op zich te kunnen nemen, maar dat het dus anders is gelopen. Dat vindt Norton jammer en hij weet dat het voor veel mensen een teleurstellende beslissing is. Daarnaast is hij Marvel wel dankbaar dat hij de rol eenmaal heeft mogen spelen.

Speculatie omtrent wie Norton gaat vervangen is overigens ook al losgebarsten. Een van de mensen die bovenaan de lijst zou staan van Marvel is acteur Joaquin Phoenix, die een tijdje geleden nog aangaf te zijn gestopt met acteren.



NieuwsFilm

meest populair