Algemeen

Reactie Edward Norton op The Hulk-kwestie

De acteur reageert zelf op het feit dat hij de rol niet op zich mag nemen.

door Jim Pedd op 13.07.2010 om 14:00 in Algemeen
Het moddergooien lijkt te zijn begonnen: twee dagen geleden werd bekend gemaakt dat Edward Norton niet de rol van Hulk op zich zal nemen in The Avengers. In de statement die Marvel naar buiten bracht, werd duidelijk dat het bedrijf met de vinger naar Norton wees: hij zou niet creatief en gemotiveerd genoeg zijn om met de rest van de cast samen te werken.

Daarop reageerde de woordvoerder van Norton met de opmerking dat het een onterechte opmerking was van Marvel, die Norton in kwaad daglicht stelde. Nu is er ook een reactie van Norton zelf.

Het komt er in het kort op neer dat Norton hoopte de rol van Bruce Banner nog eens op zich te kunnen nemen, maar dat het dus anders is gelopen. Dat vindt Norton jammer en hij weet dat het voor veel mensen een teleurstellende beslissing is. Daarnaast is hij Marvel wel dankbaar dat hij de rol eenmaal heeft mogen spelen.


Speculatie omtrent wie Norton gaat vervangen is overigens ook al losgebarsten. Een van de mensen die bovenaan de lijst zou staan van Marvel is acteur Joaquin Phoenix, die een tijdje geleden nog aangaf te zijn gestopt met acteren.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gimmick

Avatar

Sandvink "Wat een kl*te-reactie. Een beetje slijmbalgehalte in mijn optiek. Hij had meer in moeten gaan over het "waarom" in plaats van dit.

Jammer, want voor de rest is hij helemaal top."


Ik vind het juist een hele goede reactie. Als hij nou inderdaad helemaal los gaat tegenover Marvel wil dat niet zeggen dat ze hem alsnog de rol gaan geven. Er veranderd dan niets. Nou zegt hij gewoon waar het op staat en toont ook respect naar de andere acteur die de rol van Bruce Banner in de toekomst gaat spelen. Als hij hier een heel ding van gaat maken roept hij al een smet op de Avenger film en verpest hij het voor een heleboel mensen. Ik vind het juist geweldig dat er ook nog acteurs zijn die de film belangrijker vinden dan zichzelf. Hij kan wel gaan zeiken hoe erg hij zich genaait voelt maar het gaat eigenlijk over een film die misschien toch wel heel interessant kan worden en daar draait het om.

Het is jammer dat hij bruce banner niet mag vertolken maar laten we dan op zijn minst hopen dat de volgende acteur het er goed van af brengt. Als zelfs Norton hem een kans geeft moeten wij dat toch ook kunnen.

Sandvink

Avatar

Wat een kl*te-reactie. Een beetje slijmbalgehalte in mijn optiek. Hij had meer in moeten gaan over het "waarom" in plaats van dit.

Jammer, want voor de rest is hij helemaal top.

Ereptile

Avatar

Respect voor Edward Norton! Hij zegt niets beledigends en houd de eer lekker hoog aan zichzelf! Echt een naaistreek van Marvel...
Veel mensen (incl. ikzelf) zouden Norton dolgraag nog een keer als Banner willen zien, ik kan me namelijk geen andere acteur bedenken die de rol zo goed kan neerzetten!

Thiver

Avatar

13204 "Wat een non-reactie. Vooral gladstrijken van de rimpels. Erg jammer, had een reactie met wat meer 'ballen' verwacht."

Een iets hogere dosis "fuck you" had Norton inderdaad niet misstaan.

gg_kelly

Avatar

Geen Joaquin Phoenix als the hulk, dat zou de hele film verpesten. Hij is een goede acteur, maar niet voor dit soort rollen

13204

Avatar

Man man man,

Wat een non-reactie. Vooral gladstrijken van de rimpels. Erg jammer, had een reactie met wat meer 'ballen' verwacht.

NieuwsFilm

meest populair