Nieuwe Wachowski´s heet CN9

Regisseurs The Matrix trilogie gooien het over andere boeg.

Volgens de website production Weekly gaat de nieuwe film van The Wachowski broers CN9 heten. De film, waar op dit moment een cast voor wordt gezocht, zou vermoedelijk gaan over een homoseksuele relatie tussen een Amerikaanse soldaat en een Irakees. De film moet met name aan de hand van flashbacks aan ons worden gebracht en de broers zouden de film in "cinema verite style" opnemen. Dit is docu-achtige stijl de we de laatste jaren zagen bij The Blair Witch Project, Cloverfield, District 9 en Paranormal Activity.

De titel CN9 verwijst in de medische wereld naar de negende craniale, ofwel de nervus glossopharyngeus. Het is nog onduidelijk of dit ook daadwerkelijk de juiste verwijzing is. Wikipedia zegt: De zenuw is gemengd. Het motorische deel innerveert o.a. spieren van de keelwand en de larynx. Het sensorische deel zorgen voor het achterste deel van de tong en de keelholte. Het geeft ons 1/3e van onze mogelijkheid om te proeven. De zenuw verzorgt ook de drukgevoelige sensoren in de sinus caroticus (verwijding in de halsslagader).

De twee broers zijn de laatste jaren met name als regisseursduo, producenten en/of schrijvers betrokken bij grote actiefilms zoals The Matrix trilogie (1999 - 2003), Speed Racer (2008) en Ninja Assassin (2009). Met CN9 bevinden de broers zich echter in een ander genre. Het is nog onduidelijk of ze naast de productie ook de regie op zich nemen.



NieuwsFilm

meest populair