Algemeen

Nieuwe Wachowski´s heet CN9

Regisseurs The Matrix trilogie gooien het over andere boeg.

door Bram de Groot op 14.07.2010 om 12:59 in Algemeen
Volgens de website production Weekly gaat de nieuwe film van The Wachowski broers CN9 heten. De film, waar op dit moment een cast voor wordt gezocht, zou vermoedelijk gaan over een homoseksuele relatie tussen een Amerikaanse soldaat en een Irakees. De film moet met name aan de hand van flashbacks aan ons worden gebracht en de broers zouden de film in "cinema verite style" opnemen. Dit is docu-achtige stijl de we de laatste jaren zagen bij The Blair Witch Project, Cloverfield, District 9 en Paranormal Activity.

De titel CN9 verwijst in de medische wereld naar de negende craniale, ofwel de nervus glossopharyngeus. Het is nog onduidelijk of dit ook daadwerkelijk de juiste verwijzing is. Wikipedia zegt: De zenuw is gemengd. Het motorische deel innerveert o.a. spieren van de keelwand en de larynx. Het sensorische deel zorgen voor het achterste deel van de tong en de keelholte. Het geeft ons 1/3e van onze mogelijkheid om te proeven. De zenuw verzorgt ook de drukgevoelige sensoren in de sinus caroticus (verwijding in de halsslagader).

De twee broers zijn de laatste jaren met name als regisseursduo, producenten en/of schrijvers betrokken bij grote actiefilms zoals The Matrix trilogie (1999 - 2003), Speed Racer (2008) en Ninja Assassin (2009). Met CN9 bevinden de broers zich echter in een ander genre. Het is nog onduidelijk of ze naast de productie ook de regie op zich nemen.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Het zijn geen broers meer he.

B@chelor

Avatar

luukskywalker "V for Vendetta was ook goed toch?

Daarna ging het een beetje down hill."


V for Vendetta is een topfilm. Was overigens geregiseerd door James McTeigue.

luukskywalker

Avatar

V for Vendetta was ook goed toch?

Daarna ging het een beetje down hill.

Youri

Avatar

Inderdaad na de matrix (voor mij persoonlijk al na deel 1) heb ik geen goede films van hen meer gezien. Met als grootste dieptepunt toch wel Speedracer... Het glazuur op mn tanden is nog steeds niet hersteld daarvan..

Galu

Avatar

Wss hadden ze het niet eens verwacht en zaten ze met die films op hun hoogste niveau en kunnen ze dat niet opnieuw waarmaken...

geertvdheide

Avatar

benjamin "Die zouden beter ook gestopt zijn na The Matrix."

Ja, volgens mij hebben ze de toen in hun geplaatste verwachtingen nooit weer waargemaakt. Plots waren ze een bekend duo, maar d'r is weinig van gekomen verder.

benjamin

Avatar

Die zouden beter ook gestopt zijn na The Matrix.

odracir

Avatar

Laat maar!!

Chrischzz

Avatar

patrick_h "Het lijkt me toch echt eens tijd om te stoppen met het refereren aan de Wachowski's als de Wachowski-broers."


de Wachowski-zusjes dan..

patrick_h

Avatar

Het lijkt me toch echt eens tijd om te stoppen met het refereren aan de Wachowski's als de Wachowski-broers.

Galu

Avatar

Joepie cyber homoseks in Irak. Hebben we nog niet gezien. Kan gezellig worden.

NieuwsFilm

meest populair