Video

Avatar: Special Edition trailer

"Back on the big screen."

door Bram de Groot op 19.07.2010 om 09:37 in Video
Op 27 augustus verschijnt in de States de re-release Avatar: Special Edition in de (IMAX) 3D bioscoop. De film van James Cameron bevat 8 minuten aan "Never before seen footage". Hieronder zie je de tv-trailer van deze Special Edition.

Avatar heeft tot op heden ruim $2,7 miljard opgeleverd aan de wereldwijde Box Office. Ook de verkoopcijfers van de Blu-Ray schijf zijn een record. Het is nog onduidelijk of we Avatar: Special Edition in de Nederlandse 3D bioscopen mogen zien.


14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

wyatt earp

Avatar

Jeej, 8 minuten saaie actie erbij. Daar gaan we echt nog een keer voor naar de bios.

gg_kelly

Avatar

Visualcatch "Hallelujah!

Ik heb Avatar tijdens de voorpremiere voor de pers gezien in de Pathe ArenA, was er meteen gek van. Had mezelf voorgenomen: De special/limited/extended edition of weet ik veel wat voor editie er uit zou komen, die ga ik kopen. Een half jaar later en nu ligt nog steeds alleen de basic versie in de winkel."


Jip, werk zelf in de winkel en mensen waren ZWAAR teleurgesteld dat de gewone editie er alleen maar was. Waarschijnlijk in het najaar komt ie uitgebreid. maar ja dat is ook nog maar afwachten, wel jammer dat ze er niet meer van maakte.

odracir

Avatar

Wat voegen deze 8 minuten toe aan het verhaal van de film?

Ik vind het dan ook niet de moeite waard om de film nog een keer in de bioscoop te gaan kijken voor die 8 minuten extra.

B@chelor

Avatar

Galu "Wil jij echt nog ene halfuur langer naar dit blijven kijken in de bioscoop."


8 flutminuten bedoel je. Ik in ieder geval niet.

Galu

Avatar

Wil jij echt nog ene halfuur langer naar dit blijven kijken in de bioscoop.

filmgast

Avatar

TheGodfather "De vraag is natuurlijk:waar blijft die special edition van de dvd/blu-ray?"


Hallelujah!

Ik heb Avatar tijdens de voorpremiere voor de pers gezien in de Pathe ArenA, was er meteen gek van. Had mezelf voorgenomen: De special/limited/extended edition of weet ik veel wat voor editie er uit zou komen, die ga ik kopen. Een half jaar later en nu ligt nog steeds alleen de basic versie in de winkel.

TheGodfather

Avatar

De vraag is natuurlijk:waar blijft die special edition van de dvd/blu-ray?

WeWereWarned

Avatar

Ik heb hem gezien op dvd en vond het niet echt een superfilm, ik wil hem wel eens in 3D kijken in de bioscoop, dus ik ga er zeker heen!

timdekw

Avatar

Ik heb de film 5 keer in de bios gezien (Pathé Unlimited :P) en heb de film ondertussen op Blu-Ray/DVD dus ik weet nog niet of ik de film nogmaals in de bios zou gaan kijken. Eens is het genoeg Smiley face

Robkorv

Avatar

Heb hem 3 keer in de bios gezien (pathé unlimted ftw), ook al vind ik het verhaal wat dunnetjes is het toch echt een prachtige film om naar te kijken, helemaal in 3d.

Het verhaald wordt hier erg leuk besproken. "Pretty but Dumb" link

esteban

Avatar

8 Minuten !? Wow!

Moesten ze nu een extended version hebben met 20 á 30 minuten, dan zou ik nog enige vorm van enthousiasme kunnen vertonen. Al zou ik dan ook braafjes wachten op de BR.

B@chelor

Avatar

Ereptile "Ik vind de film tof, maar niet ZO speciaal om weer in de bios te zien. De eerste keer is het een sensatie, daarna word het alleen maar minder.
Maar de muziek in de trailer vind ik wel tof :D!"


Ik ook niet. Wel heb ik, sinds ik de film op BR heb, dat ik 'm juist steeds beter worden Smiley face

Ereptile

Avatar

Ik vind de film tof, maar niet ZO speciaal om weer in de bios te zien. De eerste keer is het een sensatie, daarna word het alleen maar minder.
Maar de muziek in de trailer vind ik wel tof :D!

nemesea1982

Avatar

Nou ik wil m best nog wel een keer weer zien hoor in de bios

NieuwsFilm

meest populair