Video

Eerste teaser trailer Gatchaman

Komt het uiteindelijk dat toch goed met deze actie-animatiefilm?

door Bram de Groot op 19.07.2010 om 11:22 in Video
Imagi Animation Studios had verleden jaar na (en ook voorafgaand aan) de release van de aniamtiefilm Astro Boy flink wat liquide problemen. Voor de release van hun nieuwste project Gatchaman worden dan ook flink wat vraagtekens gezet. De filmmaatschappij lijkt nu echter weer redelijk op adem te zijn en gaf de onderstaande teaser trailer vrij van hun nieuwste animatiefilm.

De originele tekenfilmserie Gatchaman, ook bekend onder de Engelse titel Battle of the Planets, stamt uit 1972 valt in het genre 'anime', zoals de bekendere series Pokémon en Dragonball Z. De animatiefilm gaat over een team van vijf helden dat het opneemt tegen een buitenaardse schurk. Waarschijnlijk ergens in 2012 in de bioscoop.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Windblade

Avatar

Er staat me iets bij dat ik hier vroeger ook naar heb gekeken. trailer ziet er best wel goed uit moet ik zeggen. ik hou hem wel even in de gaten.

darkgoth

Avatar

Hey leuk jeugd sentiment idd, alleen ik ken het onder de naam G-Force

e-man

Avatar

Toevallig van de week een aantal Strijd Der Planeten LP's gescoord bij de kringloopwinkel. Jeugdsentiment (AVRO's Kinderbios), wat in combinatie met deze trailer niet echt een goed gevoel meegeeft...

marcof

Avatar

Oh ja... Strijd der Planeten... "verrrrrwissel!" .. deja vu

Darthmar

Avatar

Jeugdsentiment voor mij. Ben benieuwd.

NieuwsFilm

meest populair