Algemeen

Bill Murray maakt nogmaals gehakt van Ghostbusters 3

Geweldig interview met de acteur die verder overigens uitlegt waarom hij ooit heeft meegewerkt aan Garfield.

door Jan-Peter Rook op 21.07.2010 om 13:10 in Algemeen
GQ komt met een geweldig interview met Bill Murray. Hierin gaat hij in op de ontwikkeling van Ghostbusters 3 en legt hij uit waarom hij ooit heeft meegewerkt aan de Garfield films. We beginnen met de derde Ghostbusters, aangezien daar nogal wat onzekerheid over bestaat. Murray zou in eerste instantie nog meewerken aan het project maar de laatste tijd blijft hij er maar op hameren dat de sequel er helemaal nooit gaat komen. Hij zegt het volgende:

It’s all a bunch of crock. It’s a crock… Harold Ramis said, Oh, I’ve got these guys, they write on The Office, and they’re really funny. They’re going to write the next Ghostbusters. And they had just written this movie that he had directed…Year One. Well, I never went to see Year One, but people who did, including other Ghostbusters, said it was one of the worst things they had ever seen in their lives. So that dream just vaporized. That was gone. But it’s the studio that really wants this thing. It’s a franchise. It’s a franchise, and they made a whole lot of money on Ghostbusters.

Daarnaast gaat hij in op Garfield, de franchise waaraan hij tweemaal zijn stem verleende en films die Murray-fanaten hem niet in dank afnemen. De reden dat hij besloot om aan de films mee te werken is vrij hilarisch: hij dacht namelijk dat het een film van de Coen brothers was.Tot nu toe alleen maar films waar Murray niet blij mee is. Welke film vindt hij dan wel leuk?

Unfortunately, the last time I watched [Quick Change, the one film Murray directed] was right after Kung Fu Hustle, which is the supreme achievement of the modern age in terms of comedy….Quick Change after it looked like a home movie. It looked like a fucking high school film. I was like, “Oh man, I just saw this thing,” and “God, that’s just staggering, just staggering. That movie is just AHHHHHH!”

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marcade

Avatar

Eens met Bobocad

bobocad

Avatar

Waarom snappen mensen niet dat Bill zo een kriteik heeft op GB3. Dat is toch duidelijk!!!

Oh, I’ve got these guys, they write on The Office, and they’re really funny. They’re going to write the next Ghostbusters. And they had just written this movie that he had directed…Year One. "They had just written this movie that he had directed... Well, I never went to see Year One, but people who did, including other Ghostbusters, said it was one of the worst things they had ever seen in their lives.
Niemand Year One gezien? Nee, houden zo.

Waarom werkt Ramis dan nog steeds met die eikels van een Lee Eisenberg en Gene Stupnitsky. Deze lullo's zijn verantwoordelijk voor 1 van de allerslechtse komedies aller tijden. Year One (ook toevallig van Columbia Tristar). Schrijvers van The Office....ach houdt toch op...

BM heeft dus groot gelijk. Hij moet echt never nooit meewerken zolang Lee en Gene aan boord zijn. Laat Ramis een script schrijven met Aykroyd met 1 van de Coen broertjes. Of huur Kody Sabourin en David Wheeler in voor GB3. Vegeet niet dat Bill heeft meegwerkt aan Ghost Busters The Videogame (uit 2009). Weet zeker dat Bill wel wilt meewerken aan een nieuwe GB film, maar dan moet het wel echt leuk zijn!

jaime91

Avatar

Havoc "Een ghostbusters film zonder Bill is als een star wars film zonder aliens.."


Kan dus best:P

Muufley

Avatar

Lord Voldemort "Oke, mijn beeld van Bill Murray is meteen een stuk lager geworden. En niet omdat er volgens hem geen derde Ghostbusters komt, waar ik toch geen interesse in heb."


Ja ik haat dat ook als acteurs eerlijk voor hun mening uit de hoek komen...toch zoooo irritant.

Havoc

Avatar

jaime91 " mocht deze film er toch ooit wel komen hij er in ieder geval niet inzit.Dus Bill :X T+)"


Een ghostbusters film zonder Bill is als een star wars film zonder aliens..

jaime91

Avatar

Rorschach "Misschien is het beter als Bill Murray geen verdere interviews meer doet.."


Inderdaad. Ieder interview wat ie doet moet hij weer beginnen over die 3de ghostbusters en ik begin me er nu aan te irriteren. Ja we weten nou wel dat hij er niet gaat komen volgens hem. Verder hoop ik dat mocht deze film er toch ooit wel komen hij er in ieder geval niet inzit.Dus Bill :X T+)

filmgast

Avatar

Ik vind het vaak erg storend dat acteurs zeuren over de films waar ze zelf in hebben gezeten. Vaak haalt dat ook een beetje de magie van zo'n film weg vind ik zelf. Het punt over de Garfield films snap ik eigenlijk niet want, als hij na deel 1 al zoiets had van: "WTF is dit?!" dan vraag ik me af waarom hij deel 2 ook gedaan heeft. Voor het geld zal het niet zijn geweest...

Thiver

Avatar

Ik snap de kritiek op Murray niet zo; Garfield is inderdaad verschrikkelijk en ik geloof graag dat de studio de grootste voorstander is van een derde Ghostbusters.

Lord Voldemort

Avatar

Oke, mijn beeld van Bill Murray is meteen een stuk lager geworden. En niet omdat er volgens hem geen derde Ghostbusters komt, waar ik toch geen interesse in heb.

Galu

Avatar

Coen brothers ?? haha wrm

aspers

Avatar

Vorige week ZombieLand gezien met een leuke (en ook vage) rol van Bill. Snap na het zien van die film echt niet waarom hij zo de pik heeft op GB3.

Havoc

Avatar

Gisteren nog Ghostbusters 1 en 2 zitten kijken. En ja, ik wil een deel 3!

Ice

Avatar

Wat een Goof is het het toch ook die Bill

Rorschach

Avatar

Misschien is het beter als Bill Murray geen verdere interviews meer doet..

NieuwsFilm

meest populair