Algemeen

Nieuwe foto Pirates 4

Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) is terug voor een nieuw avontuur.

door Jim Pedd op 21.07.2010 om 14:05 in Algemeen
En jawel hoor, de promotiemachine begint langzaam op gang te komen voor Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Vandaag een foto van Jack Sparrow himself, geplaatst door Jerry Bruckheimer op Twitter.



De film, die zich wederom rond Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) centreert, laat zien hoe zijn weg kruist met die van een vrouw uit zijn verleden (Penélope Cruz). Hij is er niet zeker van of ze hem bedriegt, of dat het echte liefde is, aangezien hij op zoek is naar de Fontein van de Eeuwige Jeugd. Als ze hem aan boord van de Queen Anne’s Revenge dwingt, het schip van piraat Blackbeard (Ian McShane), beginnen de problemen pas echt voor Sparrow, die niet weet wie hij meer moet vrezen: Blackbeard, of de vrouw uit zijn verleden.

Pirates 4 staat gepland voor 19 mei 2011.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

filmgast

Avatar

Galu "Ik zou nooit 1 geven aan Godfather xd:p"


Met een passie voor films bedoel ik dat je ook de schoonheid van een film kan zien zonder dat je hem goed vind. En al is het niet voor het verhaal, dan voor de technologie.

Galu

Avatar

Ik zou nooit 1 geven aan Godfather xd:p

gg_kelly

Avatar

Had al eerder bij jou wat cijfers voorbij zien komen 1 voor godfather enzo..??

SORRY was lord of the rings :P lijkt nogal op elkaar *uhum*

gg_kelly

Avatar

Galu "Lap daar krijg je het weet omdat ik een film niet goed vind die bijna iedereen heel de wereld in prijst heb ik geen passie voor films. Ik word pas van een film omver geblazen met het niveau van Inception. En helaas krijgen we zo eentje maar om de zoveel jaar..."


Ik had al eerder bij jou wat cijfers voorbij zien komen 1 voor godfather enzo..?? dus als je films goed vind die eigenlijk bijna iedereen goed vind, is dan de passie weg? nou voor mij niet hoor! kijk of ik ze goed vind is een tweede, maar voor die films kan je geen 1en geven. dat is gewoon te kinderachtig en geen verstand van films hebben.

maar goed over de foto.... ja erg spannnend :P maar heb er wel zin in!

Galu

Avatar

Lap daar krijg je het weet omdat ik een film niet goed vind die bijna iedereen heel de wereld in prijst heb ik geen passie voor films. Ik word pas van een film omver geblazen met het niveau van Inception. En helaas krijgen we zo eentje maar om de zoveel jaar...

therealalexander

Avatar

Muufley "My turn nu, die hele pirates-serie is enorm overroepen. De eerste was nog ok, de tweede niet en de derde was een te lang uitgerokken hoopje verveling. De laatste film was irritant en een typische opgeblazen, leeg Hollywood vehicle. Te veel karakters, te ingewikkeld plot en kinderlijke humor maken van deze film een misser."


100% eens.
Best pijnlijk eigenlijk...want deel 1 vond ik nog ijzersterk om eerlijk te zijn. Een film die opviel omdat hij anders was dan de rest, origineel..doordacht en gebalanceerd, intrigerend en toch luchtig vermakelijk... En geen remake, sequel of iets wat we al zovaak gezien hebben.
En wat doen ze bij deel 2 en 3? Juist, alles wat dat eerste deel zo bijzonder maakte en deed onderscheiden van alle bagger....gooiden ze overboord.

Deel 4 klinkt echt afgrijselijk slecht. Net als deel 3 baal ik ervan dat ik de film zal moeten gaan zien om mijn gelijk te kunnen halen =\

leidenaar

Avatar

Lol,krijgen we van deze film nu al zo'n plaatje te zien en van deze top-film met Eric Roberts is nog niet eens de trailer te vinden op deze site,terwijl die eindelijk een film is over een haai die Jaws ken overstijgen..



http://www.youtube.com/watch?v=fK2bBfuepKk&feature=player_embedded#!

filmgast

Avatar

Galu "Als er één iets is dat overroepen is dan is het avatar. Waarbij het bij film 1 al fout liep... een een hoop uitgerokken verveling was. Heb zelf liggen slapen in bios bij avatar."


Ik kan me soms zo storen aan de wansmaak die sommige mensen hebben. Ik vind de PotC films stuk voor stuk vermakelijk maar als jij al een mini-orgasme krijgt bij de trailer van deel 3 en je valt in slaap bij Avatar dan mis je toch ergens een goede passie voor films.

Over de foto: Tsja, mooi plaatje maar had ook een vakantiefoto van een piraat kunnen zijn.

B@chelor

Avatar

Ah, wat mooi

Galu

Avatar

Als er één iets is dat overroepen is dan is het avatar. Waarbij het bij film 1 al fout liep... een een hoop uitgerokken verveling was. Heb zelf liggen slapen in bios bij avatar.

Galu

Avatar

Helemaal gelijk maar het blijft een leuk stukje amusement. Een goed stukje amusement....

Muufley

Avatar

Galu "Ik heb hier zoveel zin in... Ik weet dat ik flipte toen ik de trailer zag van de derde pirates..."


My turn nu, die hele pirates-serie is enorm overroepen. De eerste was nog ok, de tweede niet en de derde was een te lang uitgerokken hoopje verveling. De laatste film was irritant en een typische opgeblazen, leeg Hollywood vehicle. Te veel karakters, te ingewikkeld plot en kinderlijke humor maken van deze film een misser.

Angelater

Avatar

"Every step a fucking adventure."

Koruam

Avatar

Ik dacht: nou gaan we het krijgen, een foto van Pirates 4.
En wat krijgen we te zien? een strak blauwe zee met een man (die niet echt duidelijk is... had ook mijn buurman kunnen zijn bij wijze van) met een cutlass in zijn hand... jammer

jefzon

Avatar

Tja....Wat zal ik zeggen..het is een leuk plaatje..

Galu

Avatar

Ik heb hier zoveel zin in... Ik weet dat ik flipte toen ik de trailer zag van de derde pirates...

NieuwsFilm

meest populair