Video

The Debt trailer

Oorlogsfilm van regisseur John Madden (Shakespeare in Love) met rollen voor o.a. Sam Worthington en Helen Mirren.

door Jeffrey op 21.07.2010 om 14:53 in Video
Miramax Films heeft de trailer vrijgegeven van The Debt, een oorlogsfilm van regisseur John Madden (Shakespeare in Love) met rollen voor o.a. Sam Worthington en Helen Mirren. In 1965 hebben drie jonge Mossad-agenten tijdens een geheime missie een beruchte nazi-oorlogsmisdadiger vermoord. Dertig jaar later beweert een man in Oekraïne dat hij die nazi is. Eén van de voormalige agenten moet opnieuw undercover gaan om de waarheid te achterhalen. The Debt draait vanaf 29 december in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Galu

Avatar

Hmm Thomas NEwman maakt de muziek xd

SJRSVLDT

Avatar

Een van de betere trailers van de afgelopen tijd. Komt voor mij ook totaal onverwacht(net als 'The Town') en ook hier is ziet de sfeer van de film er erg goed uit!

En laat ik dan ook maar gewoon reageren op de reactie van Galu, want dat moet gewoon.. Bij Harry Potter ofzo begrijp ik zoiets wel.. maar dat geldt hier absoluut niet.

*Schrijft 'The Debt' op 'moet-ik-gaan-zien-lijst*

Starscream1

Avatar

Trailer ziet er op zich niet verkeerd uit.Denk dat de film in sommige aspecten nog wel eens een beetje op Munich zou kunnen lijken.

Hoe Sam het er in deze film vanaf brengt is moeilijk te beoordelen aan de hand van slechts een trailer.

filmgast

Avatar

Oke, ik heb de trailer nog niet uitgekeken maar moest wel lachen dat Sam in Avatar een vliegtuig uit rolde met zijn rolstoel en nu heel macho het vliegtuig uitstapt :P

Ik wil trouwens reageren op Galu door te zeggen dat ik dat echt een domme uitspraak vind. Kijk naar Leonardo Dicaprio, had hij ook bij films over zinkende schepen moeten blijven? Is nu waarschijnlijk 1 van de beste acteurs in Hollywood.

HaroldKumar

Avatar

Galu "Ziet er goed uit ... Alleen past Woringthon hier voor geen meter in. Na zijn Avatar bezoekje denk je er constant aan en past deze zeker niet in een echte oorlogfilms... Althans rond deze tijd toch waar avatar nog nagalmt in mijn anus"


Wat een onzinnige reactie dit. Alsof Sam Worthington nu alleen nog in sci-fi animatieblockbusters tot zijn recht zou komen. Een totaal andere rol en met wat meer inhoud kan hij wellicht ook goed aan, dat weten we simpelweg nog niet. Wie weet komt dat in deze film juist tot uiting. Ik denk niet dat je alleen al door een paar minuten aan trailer kan zeggen of Worthington er in past of niet...

Galu

Avatar

Ziet er goed uit ... Alleen past Woringthon hier voor geen meter in. Na zijn Avatar bezoekje denk je er constant aan en past deze zeker niet in een echte oorlogfilms... Althans rond deze tijd toch waar avatar nog nagalmt

NieuwsFilm

meest populair