Algemeen

Nick Cave herschrijft The Crow

Verrassende zet voor remake van cultklassieker.

door Jeffrey op 27.07.2010 om 17:21 in Algemeen
Eind 2008 raakte bekend dat Blade-regisseur Stephen Norrington een scenario aan het schrijven was voor een remake van The Crow, een duistere comicverfilming uit 1994 die meteen een cultstatus verwierf toen hoofdrolspeler Brandon Lee op de set werd doodgeschoten.

In een interview met MTV zegt producent Edward Pressman nu dat Norrington een "schrikwekkend" script heeft afgeleverd en dat een "belangrijke acteur" nu de hoofdrol zal aangeboden krijgen. De remake zal zich afspelen op twee locaties: in 'the southwest' (rond Mexico en Arizona) en in een stedelijke omgeving (Detroit of Pittsburgh).

Bovendien zei Pressman dat het script van Norrington zal herwerkt worden door niemand minder dan Nick Cave, naast een bekend muzikant ook de schrijver achter Ghosts... of the Civil Dead (1988) en de western The Proposition (2005).

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Muufley

Avatar

Doen, is een goede film. Vooral de sfeer die de film uitstraalt is opmerkelijk.

Steve-O

Avatar

Ik ga de originele dan maar eens snel kijken!!!

geertvdheide

Avatar

Jaaa! The Crow verdient wel een goede remake. Het is een leuke franchise voor simpele, grimmige actie, mooie beelden en veel sfeer. Laat maar komen!

ThomasG

Avatar

leidenaar "Huh,hoezo is het artikel over de Joran-movie gewist,klopt er opeens geen reet van dat artikel ofzo?"


ik vermoed dat het met de verhitte discussie tussen bezoekers over journalistieke verantwoordelijkheid te maken heeft Smiley face

OT

Nog niet zolang geleden the Crow voor het eerst gezien, en het was nou niet bepaald een dijk van een film, maar zeker niet onaardig! dus een reboot/remake (wat het ook moet worden) kan goed uitpakken.

leidenaar

Avatar

Huh,hoezo is het artikel over de Joran-movie gewist,klopt er opeens geen reet van dat artikel ofzo?

nieuwslaatste nieuws

meest populair