DVD releases week 30

Welke films kan je vanaf deze week nieuw gaan huren.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Planet 51 (2009)


De bewoners van Planeet 51 zijn doodsbenauwd voor een invasie van ruimtewezens. Als er een astronaut van de aarde arriveert, raken de wezens in paniek. Geholpen door een jonge inwoner probeert de astronaut terug te komen bij zijn raket om zo veilig terug te keren naar huis.
Bekijk de afbeelding

Iep! (2009)

Regie: Rita Horst

Iep! vertelt het verhaal van Viegeltje, een wezen dat lijkt op een klein meisje. Viegeltje heeft echter in plaats van armen vleugels. De vogelwachter Warre vindt haar en neemt Viegeltje mee naar huis. Warre en zijn vrouw Tine besluiten Viegeltje op te voeden als een gewoon meisje. Maar Viegeltje is geen gewoon meisje en op een dag vliegt ze weg. Ze wil naar het Zuiden met de andere vogels.
Bekijk de afbeelding

The Bounty Hunter (2010)


Milo Boyd (Gerard Butler), een mislukte premiejager, krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurly (Jennifer Aniston), op te sporen. Hij denkt dat het een gemakkelijke klus wordt, maar wanneer Nicole hem op een dwaalspoor brengt zodat zij achter een tip over een moord kan aangaan, beseft hij dat niets ooit eenvoudig gaat tussen Nicole en hem. De exen vliegen elkaar constant in de haren, totdat zij moeten rennen voor hun leven.
Bekijk de afbeelding

Kom niet aan mijn kinderen (2010)


Drie jaar geleden leefde heel Nederland met haar mee: Janneke Schoonhoven, wier kinderen tweeënhalf jaar door haar ex-man werden vastgehouden in Syrië, kreeg haar kinderen terug. Janneke schreef haar verhaal over dat emotionele moment, maar vooral over alles wat vooraf ging en hoe dat haar leven volledig op z'n kop zette. Nu is er de bioscoopfilm, met hoofdrollen van Karina Smulders, Cahit Ölmez en Thom Hoffman. Het ontroerende relaas maakt op een persoonlijke en indringende manier het fenomeen kinderontvoering door ouders invoelbaar. Want Janneke is niet alleen: jaarlijks worden zo'n 150 tot 200 kinderen door één van de ouders ontvoerd...
Bekijk de afbeelding

Chaostage (2009)


Punk is dood? Nou dan ken je deze lui nog niet! Als je de personages uit de Duitse film 'Chaostage' genoeg bier, harde muziek en een Zwitsers zakmes geeft, gaat het dak er volledig af. In de film komen ook enkele punkgrootheden aan het woord over hun scene, maar het gaat vooral over de frustratie, de roep om anarchie en de lust om daarvoor te vechten. Centraal staat Mitch (Christoph Letkowski), die de buik vol heeft van, ja, wat eigenlijk? Hij wordt bijgestaan door zijn kameraad Didi (Ullrich Fasnacht), alsmede een vechtgraag zootje ongeregeld. Hard, snel en onhandelbaar zijn de sleutelwoorden voor deze film die zeker laat zien wat punk nu nog steeds is.



NieuwsFilm

meest populair