Algemeen

Poster Yogi Bear

Dat is nog eens een vriendelijke vrolijke beer!

door Jim Pedd op 28.07.2010 om 13:29 in Algemeen
Vanavond moet de trailer online komen te staan, maar eerst maakt Warner Bros. ons 'lekker' met een poster van de aankomende Yogi Bear film. Het project is gebaseerd op de gelijknamige tekenfilm van Hanna-Barbera en een aantal grote namen heeft zich eraan verbonden.

De film volgt vanzelfsprekend Yogi Bear (Dan Aykroyd) en Boo Boo (Justin Timberlake). Hun rustige leventje in Jellystone Park wordt verstoord, als de burgemeester besluit om het park te sluiten en het land te verkopen, wat betekent dat Yogi en Boo Boo hun thuis verliezen. Om Jellystone Park te redden, moet Yogi samenwerken met Ranger Smith (Thomas Cavanagh), zijn oude tegenstander.

De film draait vanaf 16 december in de Nederlandse bioscopen.
12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

sickboy1984

Avatar

Thiver "Ik denk dat ik kan voorspellen wat Dan Akroyd zal antwoorden op de vraag waar hij spijt van heeft gehad, wanneer hij over een paar jaar als zichzelf in een zombiefilm overhoop wordt geknald. 8-)":D ik zat net precies hetzelfde te denken.

filmgast

Avatar

Thiver "Ik denk dat ik kan voorspellen wat Dan Akroyd zal antwoorden op de vraag waar hij spijt van heeft gehad, wanneer hij over een paar jaar als zichzelf in een zombiefilm overhoop wordt geknald. 8-)"


Denk dat dit voor veel mensen een moeilijk stukje tekst om te begrijpen is :P

"Wat heeft Dan Akroyd nu weer te zoeken in een zombiefilm?"

Thiver

Avatar

Ik denk dat ik kan voorspellen wat Dan Akroyd zal antwoorden op de vraag waar hij spijt van heeft gehad, wanneer hij over een paar jaar als zichzelf in een zombiefilm overhoop wordt geknald. 8-)

B@chelor

Avatar

Ereptile "Dus...het is nog niet duidelijk of deze film een animatie word of deels animatie/deels real life (zoals de Smurfs en Garfield)?"


Dat was volgens mij al bekend; deels animatie. En na 't zien van de trailer weten we 't zeker. En Justin als Booboo valt best mee, je hoort niet dat 't Timberlake is.

yogi.

heywoodfloyd

Avatar

ThomasG "Justin Timberlake as Booboo....zucht"


Justin Timberlake is anders wel een verrassend goede acteur, heb ik gemerkt.
En ook nog eens een acteur die zich - zelfs in zijn korte carrière - als zijnde veelzijdiger geprofileerd heeft als een Dan Aykroyd.

filmgast

Avatar

rjnacken "Het zal niet de eerste keer zijn dat er een halve flame-war ontstaat, omdat iemand een negatieve reactie geeft op basis van enkel een bootleg trailer, poster of gerucht. Maargoed, ik waag het er toch maar op: dit wordt he-le-maal niks en Garfield gaat hiermee nog op een goede film lijken!

"FLAME ON!""


In dit geval ben ik het denk ik met je eens. Tuurlijk kun je het niet zien aan 1 poster maar, mocht het een mengelmoes tussen animatie en live-actien zijn, dan verwacht ik er weinig van.

rjnacken

Avatar

Het zal niet de eerste keer zijn dat er een halve flame-war ontstaat, omdat iemand een negatieve reactie geeft op basis van enkel een bootleg trailer, poster of gerucht. Maargoed, ik waag het er toch maar op: dit wordt he-le-maal niks en Garfield gaat hiermee nog op een goede film lijken!

"FLAME ON!"

Ereptile

Avatar

Dus...het is nog niet duidelijk of deze film een animatie word of deels animatie/deels real life (zoals de Smurfs en Garfield)?

ThomasG

Avatar

Justin Timberlake as Booboo....zucht

Darthmar

Avatar

Ik vond de serie al niks laat staan dat ik nu warm loop voor deze film.

timdekw

Avatar

Gezien de geschiedenis van de verfilmde tekenfilms van vroeger ben ik officieel niet benieuwd naar deze film (hetzelfde geldt voor The Smurfs). En dit plaatje werkt hier nog eens aan mee, want loop er niet bepaalt warm van.

sickboy1984

Avatar

De serie was geniaal, maar vraag me wel af hoe ze dit naar een complete film gaan omzetten, hopelijk anders dan bij garfield.

nieuwslaatste nieuws

meest populair