Wordt Brandon Routh weer superman?

De acteur wil graag meedoen met Nolan's Superman.

Een tijdje geleden kwam het nieuws uit dat Christopher Nolan verantwoordelijk is gemaakt voor de aankomende Superman-film. Nolan zal niet schrijven of regisseren, maar zal optreden als een soort supervisor, die het productieproces moet bevorderen. Hierop kwam vrij snel een reactie van de website Film.com, die gaf vijf redenen waarom Nolan zich niet met Superman zou moeten bemoeien. Die kwamen erop neer dat men bang is dat Nolan ook van Superman een realistisch karakter zal proberen te maken, en Superman totaal verschilt van Batman.

Maar goed. Aangezien het een lopend project is, moeten er natuurlijk vorderingen zijn. Die worden gewoonlijk vooraf gegaan door geruchten, en vandaag is geen uitzondering. Het verhaal gaat nu dat Brandon Routh de rol van Superman op zich zal nemen.

Later sprak de acteur nog meer over de gebroeders Nolan: "I think the brothers Nolan are both very talented and so that makes it a different kind of film that would be than Bryan's version, which I think was a very nice film that I'm very proud of."

De film staat voorlopig gepland voor 2011, maar het kan er best op uitdraaien dat 'ie later uitkomt.



NieuwsFilm

meest populair