Algemeen

Stephen Sommers regisseert G.I. Joe 2

De lucht tussen Paramount en Sommers is dus geklaard.

door Jim Pedd op 04.08.2010 om 12:20 in Algemeen
Volgens de website The Wrap zal regisseur Stephen Sommers terugkeren voor het vervolg op G.I. Joe: Rise of Cobra. Er waren twijfels over, aangezien Sommers en Paramount bepaalde meningsverschillen zouden hebben. De lucht lijkt nu echter geklaard, aangezien Sommers al ingehuurd zou zijn.

Verder is nog weinig bekend van het vervolg. Een verhaal is nog niet bekend, we weten wel dat schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick (Zombieland) eerder dit jaar werden ingehuurd om het te schrijven. Ze zouden zelfs al een versie hebben ingeleverd, en de studio zou er tevreden mee zijn.

Daarnaast zou acteur Channing Tatum in ieder geval terugkomen om zijn rol als Capt. Duke Hauser nog eens te vertolken.

Een precieze releasedatum is overigens nog niet geprikt. De film moet ergens in 2012 uitkomen.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ghossler

Avatar

Decepticon "Nee hoor, echt niet, ik sluit me helemaal bij jou en Ereptile aan.
Het is net wat Ereptile zegt, een over the top actiefilm die je niet al te serieus moet nemen, maar juist wel erg trouw aan de cartoon uit de 80's is, wat de meesten niet doorhebben. Net wat je zegt, het verhaal en de actie klopt, het enigste waar ik over val zijn "exo suits", dat vond ik te overdreven, maar wel lachen, vooral door Wayans.
Ik kijk ook uit naar deel 2."


Hier sluit ik ook bij aan, vond het gewoon een hele leuke actie film puur voor entertaining. Daarnaast was het verhaal niet eens zo verkeerd en waren de babes zeker voor mij een + vooral die rachel ^^ zelfs met rood haar (kwijl) en die 2 'ninjas' tussenhaakjes waren mijn fav... (waren al mijn fav van de serie) maar vond erg jammer wat er gebeurde met die witte... maja.. hoop dat deel 2 snel uit komt

Remco

Avatar

Vond er ook geen reet aan. Sommers is een super slechte regisseur en alles aan de film zag er dan ook slecht uit. Het acteerwerk was een ramp, het verhaal was kut en de effecten waren helemaal troep tot aan de CG ijsbeer toe ;). Ik weet dat het op een cartoon is gebaseerd maar dat wil niet betekenen dat je het er ook uit moet laten zien alsof je naar een cartoon aan het kijken bent. Ik had bij het kijken van de film hetzelfde gevoel als bij dat andere wanprodukt van Sommer: Van Helsing. Constant aktie maar toch deed het me totaal niks en was ik alleen maar aan het wachten tot de film voorbij was.

Steve-O

Avatar

Bij deel 1 had je alleen je hersens nodig om te kijken}: Ik hou meer van films waarbij je moet nadenken geen waardeloze slechte actie-film als dit:r
G.I. Joe 2? :N:N:N

R Tomasi

Avatar

Channing Tatum :r

Galu

Avatar

De films was op technisch vlak enorm ondermaats zat vol camerafouten!!

Decepticon

Avatar

jaime91 "Dan ben ik waarschijnlijk dus de enige die het wel een hele vette actiefilm vond:}:Y. De actie en het verhaal klopte en er zaten ook nog 2 hele mooie babes in:E(ook heel belangrijk;)), verder vond ik Marlon Wayans ook helemaal te gek in deze actieknaller dus kortom helemaal top dat er een deel 2 komt. Het enige wat ik jammer vond was dat Brendan Frazer maar een hele kleine rol had. Die had van mij wat groter gemogen maar goed hopelijk krijgt ie dat in deel 2.T+)"
Nee hoor, echt niet, ik sluit me helemaal bij jou en Ereptile aan.
Het is net wat Ereptile zegt, een over the top actiefilm die je niet al te serieus moet nemen, maar juist wel erg trouw aan de cartoon uit de 80's is, wat de meesten niet doorhebben. Net wat je zegt, het verhaal en de actie klopt, het enigste waar ik over val zijn "exo suits", dat vond ik te overdreven, maar wel lachen, vooral door Wayans.
Ik kijk ook uit naar deel 2.

Galu

Avatar

Deze film was een draak net als Sommers.

jaime91

Avatar

Dan ben ik waarschijnlijk dus de enige die het wel een hele vette actiefilm vond:}:Y. De actie en het verhaal klopte en er zaten ook nog 2 hele mooie babes in:E(ook heel belangrijk;)), verder vond ik Marlon Wayans ook helemaal te gek in deze actieknaller dus kortom helemaal top dat er een deel 2 komt. Het enige wat ik jammer vond was dat Brendan Frazer maar een hele kleine rol had. Die had van mij wat groter gemogen maar goed hopelijk krijgt ie dat in deel 2.T+)

gg_kelly

Avatar

Deel 1 was ik niet gek van. Het was een matige actiefilm, en zat telkens op mijn klokje te kijken van wanneer is ie afgelope? dat is gewoon geen goed teken. daarnaast vond ik het acteer werk ook zeeerr matig. Nee een deel 2 doen ze mij geen plezier mee!

benjamin

Avatar

De eerste GI Joe was echt rotslecht, maar of dat nu alleen door Sommers kwam weet ik niet: het scenario (of gebrek aan) was het ergste. Dus wie weet maken die mannen achter Zombieland er wel iets van.

Ereptile

Avatar

Ik heb vertrouwen in de schrijvers van Zombieland Smiley face Ik heb toevallig deel 1 gister weer zitten kijken :P Lekker over the top, met veel actie en gewoon een film die je niet heel serieus moet nemen Smiley face Een deel 2 was te verwachten ;) En ik hoop dat de volledige cast weer meedoet :P

timdekw

Avatar

Het eerste deel was inderdaad niet meer dan een matige actiefilm, maar opzich nog wel enigszins vermakelijk. Vergelijkbaar met al het andere werk van Sommers.

Een tweede film zal daarom niet veel beter worden dan de eerste, maarja we kunnen blijven hopen.

jochemb

Avatar

Deel een was enorm stupid maar ja het was wel fun om te kijken en daar gaat het om.

Galu

Avatar

Jah lap.... Deel 1 was al crap mede door Sommers. Nu gaat het helemaal fout lopen. Het beetje hoop voor een betere tweede film (slechter kan niet) is nu ook in lucht opgegaan. Sommers is voor mij een van de slechtste regisseurs ooit. Van Helsing was ook al zo'n draak van een film.

NieuwsFilm

meest populair