Bioscoop releases week 31

Het wekelijkse overzicht met de nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Festen (1998)

Regie:

De vader van de familie, Helge Klingenfeldt, (Moritzen) wordt 60 jaar en er wordt een groot feest gehouden. Er zijn nog wat spanningen binnen de familie vanwege de zelfmoord van één van Helge's dochters enkele weken terug. Dit wordt natuurlijk voor de gasten zoveel mogelijk verborgen, totdat zoon Christian (Thomsen) na het diner een speech geeft, waarbij de waarheid over de geliefde Helge naar boven komt.
Bekijk de afbeelding

Salt (2010)


Evelyn Salt (Angelina Jolie) heeft als CIA-agente altijd gezworen haar land te verdedigen maar komt in de problemen als ze wordt beschuldigd van spionage en er beweert wordt dat ze de Amerikaanse president wilt vermoorden. Achterna gezeten door alles en iedereen probeert ze haar naam te zuiveren voordat de regering haar te pakken krijgt en elk spoor zal wissen.
Bekijk de afbeelding

Step Up 3D (2010)

Regie: Jon Chu

Streetdanser Luke beschouwt een verlaten warenhuis in New York als zijn enige thuis. Daar komen de beste streetdansers van de hele wereld bijeen om hun dansmoves te perfectioneren.Wanneer Luke en zijn danscrew, The House of Pirates, het pand dreigen te verliezen, is hun laatste hoop gevestigd op het winnen van de World Jam- wedstrijd. Met het prijzengeld kunnen zij hun thuisbasis en danshaven behouden. Om zijn crew te versterken gaat Luke op zoek naar nieuw talent in de ondergrondse dansscene van New York. Uiteindelijk vindt hij de twee dansers die hij nodig had: de mysterieuze Natalie en Moose. Maar Nathalie draagt een geheim met zich mee dat niet alleen schadelijk is voor hun opbloeiende liefde, maar voor alles waar de Pirates hun leven aan hebben gewijd. Samen met zijn versterkte crew komt Luke tot de meest indrukwekkende dansroutine en lijkt niets hun overwinning in de weg te staan. Totdat blijkt dat hun aartsrivalen, the House of Samurai, hun routine hebben gestolen.
Bekijk de afbeelding

Sammy's Adventures: The Secret Passage (2010)


Na zijn geboorte op een strand in Californië, kruipt Sammy de schildpad naar zee en vindt daar de liefde van zijn leven, Shelly. Hij raakt haar echter meteen ook weer kwijt... Tijdens zijn reis die alle zeeschildpadden afleggen voordat ze weer terugkeren naar het strand waar ze geboren zijn, komt Sammy veel gevaren tegen, waaronder mensen. Maar gelukkig redden andere mensen hem ook weer. Al die tijd blijft hij hopen dat hij Shelly terugvindt. Samen met zijn vriendje Ray vecht hij met piranhas, ontsnapt aan een roofvogel en gaat op zoek naar een mysterieuze geheime doorgang. Dan, op een dag, na al zijn avonturen en spannende ontsnappingen, vindt hij Shelly. Zij was hem ook nooit vergeten...
Bekijk de afbeelding

Chicks (2009)


Op de bank van studentes Pam en Manon is het een drukte van jewelste. Ze doen wat jongeren van die leeftijd bij voorkeur doen: praten, roken, drinken, kletsen, feesten.
Bekijk de afbeelding

Certified Copy (2010)


James, een Engelse schrijver van middelbare leeftijd, geeft in Italië, naar aanleiding van de uitgave van zijn nieuwste boek, een lezing over de nauwe relatie tussen het origineel en zijn kopie in de kunst. Hij ontmoet er een jonge vrouw van Franse origine, een galeriehoudster. Ze vertrekken samen voor enkele uren naar San Gimignano, een klein dorpje in de buurt van Firenze. Hoe onderscheid je het origineel van de kopie, de werkelijkheid van de fictie?



NieuwsFilm

meest populair