Video

Will Ferrell werft voor de NYPD

"Come along with me and enjoy this journey up inside my butt..."

door Bram de Groot op 08.08.2010 om 15:32 in Video
Dit weekend gaat in de States de film The Other Guys in première. In deze actiekomedie van regisseur Adam McKay, bekend van de komedie Step Brothers (2008), zien we twee agenten (Will Ferrell en Mark Wahlberg) die de gehele dag niets nuttigs zitten te doen achter hun bureau, tot ze plots een belangrijke opdracht krijgen. In The Other Guys hebben ook Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, Eva Mendes, Michael Keaton, Steve Coogan en Ray Stevenson belangrijke rollen.

Hieronder zie je een video die op de website Funny Or Die verscheen, waarin Allen Gamble (het personage van komiek Will Ferrell) een wervingsvideo opneemt voor de NYPD. Als de humor van Ferrell je een beetje raakt, dan is dit een uitstekende video:

The Other Guys draait vanaf 11 november in de Nederlandse bioscoop (bioscoopagenda). Bekijk hieronder nogmaals de trailer:3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

timdekw

Avatar

Ik kon het filmpje opzich wel waarderen, vooral dat penis stukje Smiley face

De eerste waarderingen op imdb zijn positief dus ik ben benieuwd. En als reactie op de eerdere reactie, ik moet Old School dan echt nog een keer proberen, want kon er niet om lachen de eerste keer.
Dieptepunt van Ferrel is voor mij overigens toch wel Blades of Glory (dat moest ik even kwijt).

HaroldKumar

Avatar

Filmpje doet het bij mij.

Ik kijk toch wel erg uit naar deze film. Hopelijk kan Ferrell na poeprollen in Semi-Pro, Land Of The Lost en The Goods: Live Hard Sell Hard eindelijk zijn niveau van bijvoorbeeld Stranger Than Fiction, The Anchorman en Old School halen.

wallace

Avatar

Bij mij doet het eerste filmpje het niet.
Klopt dat ?

nieuwslaatste nieuws

meest populair