Werk aan Green Lantern 2 van start

Warner Bros. heeft serieuze verwachtingen van de eerste film.

Begin juni was er het bericht dat er al schrijvers ingehuurd waren om te werken aan het vervolg op Green Lantern, dat halverwege het volgende jaar uit moet komen. Dit zou onder andere gedaan worden door Greg Berlanti, die ook het scenario van de eerste film schreef. Nu blijkt echter dat iemand anders het scenario schrijft, namelijk Michael Goldenberg, die onder andere verantwoordelijk was voor het scenario van Harry Potter and the Order of the Phoenix, en het herschrijven van het scenario van Green Lantern.

Green Lantern volgt het verhaal van testpiloot Hal Jordan (Ryan Reynolds), die een magische groene ring krijgt, die hem buitenaardse krachten gunt, en het lidmaatschap van een intergalactische vereniging van helden die de vrede in het universum beschermen.

De opnames van de film zijn overigens pas net klaar: in Louisiana werden ze pasgeleden afgerond. Wanneer het vervolg moet uitkomen is niet bekend, net als waar de film over zou moeten gaan. Geruchten doen wel de ronde dat de film Star Sapphire en Sinestro zal laten zien.

NieuwsFilm

meest populair