Algemeen

Start The Avengers bekend

Alle sterren in Marvel's verzamelfilm kunnen hun agenda gaan inruimen.

door Jim Pedd op 11.08.2010 om 10:35 in Algemeen
Volgens SuperHeroHype beginnen de opnames van de hooggeanticipeerde superheldenfilm The Avengers komende februari. Tot wanneer de opnames duren is niet bekend, wel weten we dat de film vanaf 3 mei 2012 in de Nederlandse bioscopen moet draaien. De opnames vinden waarschijnlijk plaats in Los Angeles.

In The Avengers zullen onder andere Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Samuel L. Jackson en Don Cheadle een rol spelen.

Een slechterik is overigens nog niet bekend voor deze superheldenfilm. Het zou goed kunnen dat The Hulk (Mark Ruffalo) de slechterik wordt in de film, maar de kans is dan groot dat er iemand aan de touwtjes moet trekken, en dat zou dan Loki (Tom Hiddleston moeten zijn.

Zo ongeveer alles wat er te weten valt over The Avengers valt hier te vinden, in ons Featured artikel.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

PKP "Er staat ook dat Loki aan de touwtjes trekt. Met andere woorden; Hij heeft de Hulk in zijn macht."


Oja O+ :|

PKP

Avatar

jaime91 "Huh de hulk als bad guy vet hoor maar dacht dat hij juist aan de kant van the avengers stond? Hoe dan ook ik verwacht hier veel van duurt alleen nog heel lang:("

Er staat ook dat Loki aan de touwtjes trekt. Met andere woorden; Hij heeft de Hulk in zijn macht.

jaime91

Avatar

Huh de hulk als bad guy vet hoor maar dacht dat hij juist aan de kant van the avengers stond? Hoe dan ook ik verwacht hier veel van duurt alleen nog heel lang:(

Loconut

Avatar

movieboy "ik kijk erg uit naar deze films! zeker the Avangers."


Ik ben ook benieuwd naar The Avengers, als ze maar de tijd nemen voor de effects en er geen Spider-man 3 overload-syndroom aan overhouden.

movieboy

Avatar

Ik kijk erg uit naar deze films! zeker the Avangers.

Ereptile

Avatar

Ik hoop dat ze die storyline van Loki en The Hulk gaan aanhouden :P K heb t niet zo op de Skrulls. Als die gasten echt voorkomen en ze veranderen van gedaante krijgen we dalijk Iron Skrull, The Incredible Skrull, Skrull en Captain Skrull....

19 Mei 2011 - Thor
21 Juni 2011 - The First Avenger: Captain America
3 Mei 2012 - The Avengers ....*sigh* Duurt zo lang :P!

NieuwsFilm

meest populair