Algemeen

Super 8: Word Rocket Poppeteer!

Viralcampagne start rond nieuwe J.J. Abrams.

door Bram de Groot op 12.08.2010 om 10:31 in Algemeen
De in mei verschenen teaser trailer van Super 8 van regisseur J.J. Abrams zorgde meteen veel vragen en bevatte ook een verborgen boodschap, die na een lange zoektocht eindigde op een geheime website. Nadat het een tijdje stil was rond de sci-fi film, laat de viral campagne rond de film opnieuw stof doen opwaaien.

Als je het raadsel op de website over Rocket Poppeteers oploste, dan kreeg je via de mail een brief waarin je wordt opgeroepen om een "certified Rocket Poppeteers Astronaut" te worden. De brief:


Onderaan de brief staat - geheel in J.J. Abrams stijl - wederom een vraag, die vast weer leidt naar een nieuwe ontdekking: “Space Challenge: How many stars are on this page?” Succes!

Ergens in de zomer van 2011 in de bioscoop. Bekijk hieronder nog eens de teaser:7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

B@chelor

Avatar

Decepticon "Het zal wel aan mij liggen, maar ik tel er hierboven toch echt maar 17. Dat hoge aantal van 67 of 89, is dat samen met de sterren van die andere site?"


Yo, Con,

2 posts terug heb ik 't uitgelegd (alleen deze brief). Je hebt de amerikaanse vlag (50) en dat rondje met de vader en zoon, die naar de maan wijzen, daar tel ik er 22. 50+22+17 is 89.

Zoek een hogere resolutie van deze brief op google.

Decepticon

Avatar

B@chelor "Ik heb even een betere versie van die brief opgezocht en dat plaatje waarin de vader en zoon te zien zijn; tel ik er nog eens 22. Dan zou het totaal op 89 komen (of 90 als je het woord Stars meetelt)"
Het zal wel aan mij liggen, maar ik tel er hierboven toch echt maar 17. Dat hoge aantal van 67 of 89, is dat samen met de sterren van die andere site?

B@chelor

Avatar

Ik heb even een betere versie van die brief opgezocht en dat plaatje waarin de vader en zoon te zien zijn; tel ik er nog eens 22. Dan zou het totaal op 89 komen (of 90 als je het woord Stars meetelt)

Mitchell1994

Avatar

66 misschien? of ik mis 2 sterretjes

B@chelor

Avatar

Ik tel er 67. (en 68 als je het woord "Stars" meerekend)

2 linksboven
3 rechtsboven
2 links van de hoofdtekst
2 rechts van de hoofdtekst
7 onderaan de hoofdtekst
1 grote ster met de "Space Challenge" tekst erin
En de amerikaanse vlag natuurlijk op de mouw van de astronaut

Eventueel het woord Stars in die grote ster; dan zijn 't er 68.

stjanus

Avatar

Die rocket poppeteers doet me beetje denken aan het spel fallout 3..

nieuwslaatste nieuws

meest populair