Bioscoop releases week 32

Het wekelijkse overzicht van films die in première zijn gegaan.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

La cantante de tango (2009)


Helena is een beloftevolle tangozangeres die zich vol overgave en liefde aan haar passie overgeeft. Ze wint met haar groep een auditie om op te treden in een prestigieus theater in Buenos Aires en haar carrière lijkt gelanceerd te zijn. Maar haar wereld stort in wanneer ze haar grote liefde verliest. Helena, die zingt en leeft voor de liefde, is geobsedeerd en gekweld door dit verlies. Ze wordt een schaduw van haarzelf. Wat zou er gebeuren als ze deze kwelling achter zich liet en een nieuw leven zou beginnen in een ander land? Zal het mogelijk zijn om de pijn achter te laten en opnieuw te leren leven en te houden van...
Bekijk de afbeelding

Marmaduke (2010)

Regie: Tom Dey

Marmaduke, de meest geliefde Deense Dog ter wereld, was al stripheld, maar wordt nu ook een echte filmster! Deze supersized hond, die nooit ergens "past", zorgt altijd voor leven in de brouwerij bij de familie Winslow. Wanneer de familie besluit vanuit Kansas naar Californie te verhuizen, grijpt Marmaduke de kans en doet hij zich voor als de coolste en stoerste hond in het plaatselijke park. Hij wint het hart van het mooiste rashondje Jezebel, maar is dat wel echt wat hij wil? Dit is het hilarische verhaal van Marmaduke, die na een ingrijpende verandering in zijn leven pas echt volwassen wordt en zich op een gegeven moment realiseert dat zijn innerlijk, en niet al zijn fratsen, hem maakt tot een TOP DOG.
Bekijk de afbeelding

The Joneses (2009)


Kate Jones en Steve Jones lijken het perfecte paar te zijn, die samen met hun al even perfecte tieners, Jenn en Mick , verhuizen naar het perfecte huis in een luxe woonwijk met de mooiste spullen van de buurt. Het enige probleem is dat ze geen echt gezin zijn maar werknemers van een grote marketingorganisatie. Ze weten precies hoe ze ervoor moeten zorgen dat iedereen wil hebben wat zij hebben, totdat het ineens niet meer vlekkeloos verloopt met het 'gezin'.
Bekijk de afbeelding

Le refuge (2009)


Mousse en Louis zijn jong, knap, rijk en verliefd op elkaar. Drugs spelen een grote rol in hun leven. Op een dag hebben ze samen een overdosis, waaraan Louis sterft. Mousse overleeft het, maar komt er spoedig achter dat ze zwanger is. Ze voelt zich verloren en vlucht naar een huis ver van Parijs. Een aantal maanden later vergezelt Louis' broer haar in haar toevlucht.
Bekijk de afbeelding

Shocking Blue (2010)


Willem, Jacques en Chris, allemaal een jaar of zestien, zijn elkaars beste vrienden. Ze wonen in de Hollandse Bollenstreek, waar dorpen, akkers en weilanden aanleunen tegen duin en strand. Hun leven is als van zoveel plattelandsjongeren, maar een dramatisch ongeluk verandert alles. Als ze met zijn drieën op de trekker zitten, komt Jacques onder de trekker, terwijl Willem achter het stuur zit. Willem vraagt zich in het diepst van zijn gedachten af of zijn jaloezie op Jacques, die de avond ervoor ervandoor ging met Marianne, iets te maken heeft met het ongeluk.



NieuwsFilm

meest populair