Algemeen

Black Dynamite krijgt vervolg

Michael Jai White terug voor sterke blaxploitation film.

door Bram de Groot op 17.08.2010 om 10:25 in Algemeen
Verleden jaar verscheen de blaxploitation film Black Dynamite van regisseur Scott Sanders. Deze film wist redelijk indruk te maken. De film, met actieheld Michael Jai White in de titelrol, krijgt een 7,5 op de IMDb en 84% op Rotten Tomatoes. De plannen voor een vervolg komen dan ook niet compleet uit de lucht vallen.

Hoofdrolspeler Michael Jai White over het vervolg: "Oh, absolutely, I've had the idea for Black Dynamite 2 for quite a while now, and it's gonna start where Black Dynamite left off - there's lost of things we didn't get a chance to do in the first one." en You know how Black Dynamite just grows in ridiculousness? Well, this will be a fitting sequel"

Financieel gezien was de film geen hoogtepunt. De film leverde aan de wereldwijde bioscoopkassa slechts $296,557 op. Waarschijnlijk zijn de Dvd/Blu-Ray verkopen een stuk beter. Nog even de trailer van deel één:


11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

11qqaazz

Avatar

Een waardige opvolger van Dolimite...geweldig

Agoce

Avatar

In undisputed is hij beter

Steve Harwin

Avatar

Wow! Dit is echt te gek!! Met al die mooie pakjes mis ik alleen Snooop Dogg nog, verder is-t-ie af!:E

Decepticon

Avatar

Covington "Ben benieuwd wat voor gevoel hij bij deze film achterlaat. In Thick as Thieves vond ik hem ook geniaal!"
Hetzelfde gevoel, geniaal!

Geweldige film, ik heb hem direct gekocht ipv eerste te huren, ik wist aan de hand van de trailer dat dit een topper was.
De STER videotheek bij mij in Hardenberg heeft hem zelfs op mijn aanraden in de schappen gelegd :E , want hij hij kreeg hem van het STER hoofdkantoor niet eens geleverd :|

Ben erg blij te horen dat er een sequel komt, kijk er naar uit!!

Bambufan

Avatar

Ongelofelijk dat deze film het aan de box office zo slecht heeft gedaan. De mond-op-mond-reclame heeft z'n werk kennelijk niet gedaan want deze film is echt briljant!

Kijktip: eerst Shaft in Africa, daarna Black Dynamite.

ThomasG

Avatar

Heerlijke blacksploitation spoof! beetje jammer dat ie het niet goed heeft gedaan maarja hij draaide dan ook zo goed als nergens in de bios(zelfs in de States.)maar van mijn zegen hebben ze voor deel 2.

Oboema

Avatar

Goed plan. Ik heb met kapot gelachen bij het eerste deel T+)

Kurtje79

Avatar

leidenaar "Had nooit van deel 1 gehoord..."Ga hem kijken! Het is hilarisch en ze maken goed gebruik van de jaren 60 als decor. Erg geestig en het zit vol met stereotypes en clichés. Zeker de moeite waard!

Covington

Avatar

Ik moet deel 1 nog zien maar ga hem vandaag bestellen. Michael Jai White is mijn favoriete acteur op dit moment, maar dat komt door zijn actie films. Ben benieuwd wat voor gevoel hij bij deze film achterlaat. In Thick as Thieves vond ik hem ook geniaal!

__RIK__

Avatar

:W Legendarische film :W

leidenaar

Avatar

Had nooit van deel 1 gehoord...

NieuwsFilm

meest populair