TV-tips voor komende week

Welke films wil je komende week niet missen.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

JFK (1991)

Zaterdag 21 augustus om 22:45 op RTL7

Officier van justitie Jim Garrison onderneemt enkele jaren na de moord op president John F. Kennedy (1963) verwoede pogingen om aan te tonen dat er meerdere moordenaars waren en dat er wel degelijk sprake was van een samenzwering.
Bekijk de afbeelding

Spy Game (2001)

Zondag 22 augustus om 22:10 op RTL7
Regie: Tony Scott

Ooit waren CIA-agent Nathan Muir en zijn protégé Tom Bishop onafscheidelijk, tot een voorval ze uiteen dreef. Als Muir op het punt staat de CIA te verlaten, ontdekt hij dat Bishop zich in de nesten heeft gewerkt.
Bekijk de afbeelding

Lethal Weapon 4 (1998)

Maandag 23 augustus om 20:30 op Veronica

De rechercheurs Martin Riggs, Roger Murtaugh en Lorna Cole onderzoekensamen met de hyperactieve Leo Getz de mensensmokkel, die georganiseerd wordt door een Aziatische misdaadorganisatie. Het viertal, dat dit keer wordt bijgestaan door assistent-rechercheur Lee Butters, wordt geconfronteerd met Wah Sing Ku, de gevaarlijkste man in de organisatie. Al snel blijkt dat het oprollen van deze Chinese maffia-bende een zware, dodelijke klus zou kunnen worden voor Riggs en Murtaugh.
Bekijk de afbeelding

Heat (1995)

Dinsdag 24 augustus om 20:30 op Veronica

Neil McCauley is een professionele dief. De aanpak van zijn diefstallen is zo professioneel, dat het zelfs de politie verbaast. Rechercheur Vincent Hanna raakt geobsedeerd door het werk van McCauley en wil hem koste wat kost te pakken krijgen. Het hoogtepunt voor beiden wordt bereikt als McCauley bezig is om zijn grootste klus ooit te klaren en Hanna met zijn team de voorbereidingen treft om McCauley in te rekenen. Beiden realiseren zich dat dit de grootste uitdaging van hun leven is.
Bekijk de afbeelding

The Break-Up (2006)

Woensdag 25 augustus om 20:30 op RTL5

Als Brooke (Jennifer Aniston) en Gary (Vince Vaughn) eenmaal samenwonen, halen ze het bloed onder elkaars nagels vandaan. Na de zoveelste ruzie verbreekt Brooke hun relatie. Wat dan volgt is een opeenstapeling van oorlogsvoering, toenaderingspogingen en bemoeienissen van hun vrienden. Geen van beiden is bereid te verhuizen uit hun prachtige appartement en de enige oplossing is om er samen als vijandige huisgenoten te blijven wonen, totdat een van de twee toegeeft...
Bekijk de afbeelding

The Rundown (2003)

Donderdag 26 augustus om 20:30 op RTL5
Regie: Peter Berg

Voormalig worstelkampioen Dwayne Johnson, beter bekend als The Rock, als privédetective. In het Braziliaanse oerwoud gaat hij op zoek naar de zoon van een zakenrelatie.
Bekijk de afbeelding

The Transporter (2002)

Vrijdag 27 augustus om 20:30 op RTL5
Regie: Corey Yuen

Ex-militair Frank Martin leidt op het eerste gezicht als buitenlander een rustig leven in het zuiden van Frankrijk. Dit is echter maar schijn, want Frank heeft zich gespecialiseerd in het afleveren van allerhande pakjes, zonder zich vragen te stellen over de inhoud ervan. Dankzij zijn ijzeren discipline en zijn strikte regels slaagt hij erin zijn bezigheden geheim te houden voor de politie. Op een dag ontdekt Frank dat zijn laatste pakje een gekneveld, jong meisje bevat en hij heeft het er ontzettend moeilijk mee haar zomaar aan een misdaadbende uit te leveren.



NieuwsFilm

meest populair