Jim Carrey als zanger in Under Cover

...én speelt met pinguïns in de kinderboekverfilming Mr. Popper's Penguins.

Summit Entertainment heeft volgens de website Pajiba Jim Carrey zo goed als zeker aangenomen om de hoofdrol te gaan spelen in hun nieuwste komedie Under Cover. De film gaat over een recent gescheiden vader van twee kinderen. De vader, gespeeld door Carrey, sluit aan bij een coverband om zo genoeg geld bij elkaar te sparen om rechtzaak voor de voogdij te winnen.

Dit is uiteraard weer appeltje eitje voor Jim Carrey. Na films als Liar Liar (1997), Bruce Almighty (2003) en Yes Man (2007) kan hij met deze komedie weer ouderwets gekke bekken trekken. Voor de laatste film zong hij overigens al het nummer "Jumper Song":


Tevens verscheen op de website Deadline het nieuws dat Carrey voor de hoofdrol heeft getekend voor in de verfilming van het kinderboek Mr. Popper's Penguins (1938) van Richard & Florence Atwater. Het boek gaat over een huisschilder die een brief schrijft naar zijn grote held, een onderzoek op de Noordpool. Het gevolg is dat er een dozijn pinguïns wordt afgeleverd door de postbode. Naar verwachting wordt de film geregisseerd door Mark Waters (The Spiderwick Chronicles) (2008).

NieuwsFilm

meest populair