TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Running Scared (2006)

Zaterdag 28 augustus om 22:10 op RTL7

Nadat een drugsdeal verkeerd loopt en sommige corrupte agenten vermoord worden, moet de mafioso Joey (Paul Walker) de wapens, gebruikt tijdens het vuurgevecht, kwijt zien te raken. Dit wordt echter ingewikkeld wanneer de jonge zoon van zijn buurman het wapen van hem afpakt en het gebruikt om zijn vader neer te schieten. Zodra dit gebeurt moet Joey de hele nacht druk in de weer om de jongen te vinden, het vuurgevecht te verdoezelen en het wapen terug zien te krijgen, terwijl zijn eigen maten en de politie achter hem aanzitten.
Bekijk de afbeelding

This Is It (2009)

Zondag 29 augustus om 17:50 op RTL5

De film This Is It bevat de laatste beelden van Michael Jackson en de repetities voor zijn afscheidsconcerten. De film is samengesteld uit de honderden uren opnames van de oefensessies en beelden achter de schermen.
Bekijk de afbeelding

The Matrix Reloaded (2003)

Maandag 30 augustus om 20:30 op Veronica

De machines hebben een verschrikkelijke doorbraak bereikt: ze hebben de locatie ontdekt van Zion, de laatste stad der mensen die dicht bij het centrum van de aarde verborgen ligt. De machines zijn van plan om zich in 72 uur een weg naar Zion te graven en deze stad vervolgens met behulp van duizenden Sentinels, de octopus-achtige kamikaze machines, uit deel 1, weg te vagen. De laatste hoop voor de mens ligt in het opsporen van de Sleutelmaker.
Bekijk de afbeelding

I Am Sam (2001)

Dinsdag 31 augustus om 20:30 op RTL8

Een man met een mentale achterstand raakt verzeild in het gevecht om de voogdij over zijn zevenjarige dochter. Een proces is het gevolg en gaandeweg weet hij op bijzondere wijze zijn gevoelloze advocaat de waarde van liefde en familie bij te brengen.
Bekijk de afbeelding

King Kong (2005)

Woensdag 1 september om 20:30 op RTL7

De jaren '30. Een groep filmmakers reist af naar een legendarisch eiland om hun nieuwste film op te nemen. Eenmaal aangekomen blijken alle verhalen over het eiland op waarheid berust: het eiland wordt bevolkt door mysterieuze inboorlingen en vele gigantische beesten. Hoofdrolspeelster Ann Darrow wordt de gevangene van één van deze beesten: de 8 meter grote gorilla Kong.
Bekijk de afbeelding

Backdraft (1991)

Donderdag 2 september om 22:50 op RTL7
Regie: Ron Howard

Brian McCafferty heef als kind zijn vader, die brandweerman was, zien sterven. Jaren later gaat Brian zelf bij de brandweer, waar hij samen moet zien te werken met zijn broer Steven. Ondertussen worden in de stad geheimzinnige branden gesticht die allemaal het doel hebben iemand uit te schakelen.
Bekijk de afbeelding

Iron Man (2008)

Vrijdag 3 september om 20:30 op RTL5

Tony Stark, een steenrijke ondernemer en uitvinder, wordt ontvoerd in Afghanistan waar hij gedwongen wordt om een massavernietigingswapen te bouwen. In plaats daarvan bouwt hij met al zijn intelligentie en inventiviteit een hightech, hypermodern harnas om aan zijn gevangenschap te ontsnappen. Na terugkomst in de Verenigde Staten ontdekt Tony een complot dat ernstige gevolgen kan hebben voor de wereldbevolking. Hij besluit om met het speciale Iron Man harnas de wereld te gaan redden...



NieuwsFilm

meest populair