Algemeen

Mogelijk meerdere Ghostbuster sequels

Dat is... als Bill Murray wil.

door Jim Pedd op 31.08.2010 om 12:16 in Algemeen
Het verhaal gaat al tijden rond: er gaat een derde Ghostbusters film komen. Dat plan is tot nu toe echter nog niet helemaal van de grond gekomen, omdat Bill Murray flink tegensputtert. Kort gezegd kwam zijn kritiek op de volgende woorden neer: "It’s all a bunch of crock. It’s a crock…"

Het blijkt nu dat er al flink wat ideeën zijn voor de derde film, en mogelijk zelfs meerdere vervolgen.

Mogelijke spoilers in de volgende alinea's.

Men heeft namelijk het plan om de baby, Oscar, van Peter Venkman (Murray) een nieuwe ghostbuster te maken. Dit zou niet alleen de mogelijkheid tot meerdere vervolgen vormen, het biedt ook nog eens een goede emotionele link, aangezien men van plan was om Venkman als geest te plaatsen in de film. Dat zorgt dat Oscar mogelijk de eer van zijn dode vader wil herstellen.

Als de film er komt, en het lijkt erop dat dit wel het geval gaat zijn, aangezien Dan Aykroyd dit wel heel erg graag wilt, kan het wel eens een waardige opvolger worden.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Muufley

Avatar

! saint ! "Joh er moet gewoon een nieuwe ghostbusters komen, en als die arrogante Bill Murray het nodig vind om alles en idereen af te zeiken, doet hij toch gewoon niet mee. Maar om alleen maar commentaar op de film te hebben slaat nergens op. Zeg dan succes maar ik doe niet mee."


Murray heeft gelijk, en arrogant is ie al helemaal niet. Zonder Murray zou het al helemaal een zielige bedoening zijn, wat het nu al is. Komaan zeg...60+ ghostbusters??? Zoals ie dus al zij; "It's all a bunch of crock".

benjamin

Avatar

De "zoon van treedt in de voetsporen"-verhaallijn, deel 293.

eddytheking

Avatar

r3b00t "De baby is toch niet van Venkman... Hij en Dana daten wat aan het einde van de eerste film maar het is niet zijn kind. Aan het begin van de 2e film wil de badkuip de baby opeten en dan reageert hij zelfs verbaasd op de baby..."


Moet eerlijk zeggen: ik heb het ook helemaal gemist wat betreft de verhaallijn met de baby in de ghostbusterfilms. Maar op zich klinkt het wel interessant.
En what the hell Bill Murray als geest?! Waarom zou dat zo moeten gaan in het volgende deel?!

! saint !

Avatar

Joh er moet gewoon een nieuwe ghostbusters komen, en als die arrogante Bill Murray het nodig vind om alles en idereen af te zeiken, doet hij toch gewoon niet mee. Maar om alleen maar commentaar op de film te hebben slaat nergens op. Zeg dan succes maar ik doe niet mee.

r3b00t

Avatar

De baby is toch niet van Venkman... Hij en Dana daten wat aan het einde van de eerste film maar het is niet zijn kind. Aan het begin van de 2e film wil de badkuip de baby opeten en dan reageert hij zelfs verbaasd op de baby...

meanrat

Avatar

Ze moeten het echt gewoon zonder murray doen, of gewoon helemaal niet. Niet telkens speculeren over als bill dan dit. Bill doet gewoon niet mee, klaar. En geef hem eens ongelijk. Als acteur wil je natuurlijk doorgaan met je werk, nieuwe dingen doen. Het liefst zie ik nog eigenlijk dat dit project helemaal wordt stopgezet. Het kan gewoon niet goed worden...

Banned

Avatar

Heb niet echt iets met die films dus nog veel meer van dat hoef ik niet. xd

NieuwsFilm

meest populair