Algemeen

Michael Caine in Journey 2: The Mysterious Island

Samen met Josh Hutcherson en The Rock moet Caine o.a. op de vlucht voor gigantische 3D bijen...

door Jan-Peter Rook op 08.09.2010 om 17:14 in Algemeen
De cast van Journey 2: The Mysterious Island begint rap aan vorm aan te nemen. Er zijn inmiddels al rollen voor de terugkerende Josh Hutcherson en hier werd kort geleden Dwayne 'The Rock' Johnson aan toegevoegd. Hier kunnen we nu de naam van Michael Caine bijschrijven; hij zal de opa van Hutcherson gaan spelen in Brad Peytons sequel.

Volgens THR zal het niet gaan om slechts een cameo van Caine. De acteur zal zelfs volop in het avontuurlijke verwerkt worden. Caine wordt betrokken in meerdere achtervolgingssequenties, waaronder één met gigantische 3D bijen.

Hutcherson, zijn moeder en haar vriend (Johnson) vertrekken naar een mysterieus eiland waar allerlei monsters leven. Ze gaan opzoek naar de spoorloze grootvader van Hutchersons personage (Caine dus). Het script is losjes gebaeerd op The Mysterious Island van Jules Verne. De opnames starten in oktober en de film moet op 23 september 2011 verschijnen.

Het eerste deel uit 2008, met Brendan Fraser in de hoofdrol, scoorde $242 miljoen aan de internationale bioscoopkassa.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

benjamin "Nu ja, hij doet maar, zolang hij weer komt opdraven in de nieuwste Batman. Zolang dat maar niet betekent dat ik naar dit soort nonsens moet gaan kijken."

Dat hoef je ook niet:9
Tuurlijk keert 'ie terug voor Batman 3. Net zoals Christian Bale, Morgan Freeman en Gary Oldman [alleen maar mannen dus] maar dat is al zeker volgens mij.
Misschien dat ze toch kiezen voor een vrouwelijke villain. Of Vicki Vale en misschien wel Janice Porter ofzo.....

benjamin

Avatar

Nu ja, hij doet maar, zolang hij weer komt opdraven in de nieuwste Batman. Zolang dat maar niet betekent dat ik naar dit soort nonsens moet gaan kijken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair