Algemeen

Vrouwelijk gezelschap voor Ethan Hawke

'Silk Spectre II' in de nieuwe CIA-thriller The Numbers Station.

door Jeffrey op 09.09.2010 om 17:21 in Algemeen
De Zweedse actrice Malin Akerman (Watchmen) wordt de tegenspeelster van Ethan Hawke in de CIA-thriller The Numbers Station. De film gaat over een in ongenade gevallen geheim agent die belast wordt met de uitzichtloze opdracht om een jonge vrouw te beschermen in het midden van de Nevada-woestijn. Wanneer ze onder vuur genomen worden, moeten ze samen terugvechten om te overleven.

De Deen Kasper Barfoed (The Lost Treasure of the Knights Templar) zal The Numbers Station regisseren naar een scenario van F. Scott Frazier. Ethan Hawke zal de film – met een budget van $10miljoen – zelf produceren samen met o.a. Sean en Bryan Furst (The Cooler). De opnames starten begin 2011.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ghossler

Avatar

HaroldKumar "Toch vind ik de enige memorabele performance van deze dame de rol van de vrouw van Freakshow in Harold And Kumar Go To White Castle. En die redelijk geile neukscene in Watchmen dan. Goeie tetten. Dat dan weer wel."


Lol nu dat jij het zegt.. ken ik haar idd van die scene van harold and kumar:D had haar gezien in watchmen en d8 al dat ik haar ergens eerder had gezien.

Vond haar trouwens erg goed en leuk om naar te kijken in watchmen. Hoop dat deze film een beetje bevalt Smiley face

HaroldKumar

Avatar

Toch vind ik de enige memorabele performance van deze dame de rol van de vrouw van Freakshow in Harold And Kumar Go To White Castle. En die redelijk geile neukscene in Watchmen dan. Goeie tetten. Dat dan weer wel.

NieuwsFilm

meest populair