Video

Tekken krijgt verrassende bioscooprelease

Aangezien de trailer toch meer een 'straight-to-dvd' gevoel achterliet...

door Jan-Peter Rook op 15.09.2010 om 17:53 in Video
We zagen al een trailer en een poster van Tekken, maar wanneer krijgen we de film nou eens een keer te zien? Anchor Bay heeft de rechten opgepikt en wil de film in 2011 een uitgebreide bioscooprelease geven. Het gaat om de VS, Australië en Nieuw-Zeeland.

Anchor Bay heeft wellicht niet genoeg research gedaan naar de inkomsten van de meeste game verfilmingen, met name in het geval van vechtgames. Films als Street Fighter: The Legend of Chun-Li, Double Dragon en DOA: Dead or Alive waren allemaal behoorlijke flops en gezien het huidige beeldmateriaal van Tekken lijkt er daar nu nog één bij te gaan komen.

Oordeel zelf aan de hand van de trailer:


16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dunno1984

Avatar

Vreemd dat tekken nog eventueel bioscooprelease krijgt, aangezien de dvd reeds sedert vorige maandag te huur is... Ik heb hem dus al gezien: valt redelijk mee.. kon veel beter uitgewerkt worden... maar het is "aanvaardbaar".


grtz

marcjeb

Avatar

movieboy "ik ben helemaal met u eens! en btw deze film is 10 keer beter dan al die ander films (street fighter,dragonball) enz..

maar hij is zeker geen bioscoop waard."


Alle films zijn beter dan Dragonball Evo..

DEze film is iig ook geen bios release waard.. download/huur/koop ben er nog niet helemaal uit wat het wordt:P.

Neooo

Avatar

De belangrijkste vraag blijft natuurlijk: Waar is Hwoarang?!?!

GREAT martial art fan

Avatar

Zeer vreemd van dei bioscoop release. Ah ja, dat gaat toch niet meer gaan nu, veel te drukke dagen. Ik zal hem wel een keer huren.

Ik vrees eerlijk gezegd ook een beetje voor een flop. De trailer ziet er best aardig uit, toch verstopt het bijvoorbeeld niet dat de vechters niet bepaald goede, realistische technieken gebruikt. Maar meer wat mooie trapjes, stoere wapens, ... . Spectaculair boven goede sterke gevechten ??? Als de film het dan alleen moet hebben van zijn gevechten vrees ik ervoor.

Maar goed we zullen zien. Een film dat ik veel meer zie zitten deze maand is True Legend. Een nieuwe Chinese Martial Art film waar Wushu en alles dat er rond kijken ventraal staat. De trailer ziet er alleszins zeer belovend uit.

Voor de geintereseerde:http://www.youtube.com/watch?v=eDrkh8iya5A

patrick_h

Avatar

Havoc "Deze film is vanaf volgende week te huur..why bother..."

Komt dan ook niet in Nederland in de bios, maar wel o.a. in de VS (zoals in het artikel staat).

Taken kwam in de VS een jaar na de oorspronkelijke Franse release uit, en heeft toch nog 150 miljoen dollar opgebracht aldaar. Dat 'ie elders dus op DVD is uitgebracht zal geen noemenswaardige impact hebben waarschijnlijk.

movieboy

Avatar

R3puls3 "Deze film is toch al een tijdje te vinden op het net. Redelijke film, maar geen bioscoop release waardig."


ik ben helemaal met u eens! en btw deze film is 10 keer beter dan al die ander films (street fighter,dragonball) enz..

maar hij is zeker geen bioscoop waard.

DashX

Avatar

Dit wordt hem echt niet. Heb hem op internet gevonden en is zeker niet waard om het te zien. :Z

nietselam

Avatar

Hoopte ook op een leuke film maar hij is gewoon heel slecht soms zelfs lachwekkend kijk dan liever Rapid fire van dezelfde regisseur, een stuk beter en al bijna 20 jaar oud.
Voor mij blijft de beste toch mortal kombat heb ik destijds enorm van genoten.

Ereptile

Avatar

Stuk beter dan DOA of Legend of Chun-Li hoor :P Nogmaals ^^ Actie die er in zit is best goed. Mocht alleen meer van de orginele storyline bij en sommige characters hadden een veel betere uitwerking kunnen krijgen. (zowel in looks als in persoonlijkheid). Denk wel dat veel die-hard fans van de game serie niet al te blij zullen zijn met de film.

Hij staat al een tijd op Youtube. Word natuurlijk angstvallig verwijderd. Het is wel een leuke film, alleen geen Mortal Kombat (1e film) ;) Die is voor mij nog steeds de beste game verfilming ever! (Had wel verwacht dat Tekken op hetzelfde niveau zou zitten...helaas :N, Zitten ook redelijk wat fouten in)

Hoop (en verwacht, na aanleiding van een after-the-credit scene) een deel 2 die wel een flink stuk beter is dan deel 1 Smiley face En dan moet King (die dude met die panther kop) er wel in komen :P

Had m liever in de bios gezien, maar dalijk op DVD is voor mij ook goed :W

HaroldKumar

Avatar

Waar is die dude met die leeuwenkop?

Edwinem

Avatar

Nu ik de trailer zo zie lijkt het me opzich nog een redelijke film!
muziek is prima, actie is altijd wel mooi, alleen het verhaal nog.

RSD

Avatar

Het enige wat er nog een beetje leuk uit ziet is mooie vrouwen in strakke pakjes voor de mannen en afgetrainde mannen lijven voor de vrouwen. Verder heeft het niet veel.

Angelater

Avatar

Ik was nog best verrast door deze film. Hij was niet eens zo slecht, alleen het beeldkwaliteit ziet er niet echt 'film'-achtig uit. Meer tussen een mix van die normale films en die apen Michael Mann camera's. (HD dingen waarschijnlijk)

Havoc

Avatar

Deze film is vanaf volgende week te huur..why bother...

jaime91

Avatar

Ja eerlijk gezegd ben ik ook een beetje bang voor een flop:}. Vind het best jammer dat de meeste gameverfilmingen niet echt scoren,maar begrijp het wel aangezien de meeste van dat soort films ook best slecht zijn. Kortom best zonde eigenlijk.

R3puls3

Avatar

Deze film is toch al een tijdje te vinden op het net. Redelijke film, maar geen bioscoop release waardig.

NieuwsFilm

meest populair