Algemeen

Nieuwe beelden Troll Hunter

Een "documentaire" over trollen in het noordelijke deel van Noorwegen.

door Jim Pedd op 18.09.2010 om 17:36 in Algemeen
Of de film in Nederland gaat draaien is nog niet bekend, en lijkt niet heel waarschijnlijk, maar dat neemt niet weg dat de beelden uit de film erg interessant zijn. Het betreft de film Troll Hunter van Andre Ovredal, een mockumentary over trollen in Noorwegen. Het verhaal stelt dat er in afgelegen gebieden in het noorden van Noorwegen een trollenpopulatie leeft, die al tijden verborgen wordt gehouden van de bevolking. Hoe men dat doet is wel een vraag, aangezien de onderstaande clip laat zien hoe groot de wezens wel niet zijn. Een documentaireploeg gaat op zoek naar de wezens en probeert uit te vinden hoe de vork in de steel steekt.

Troll Hunter gaat op 29 oktober in première in Noorwegen.

De bovenstaande clip toont de eerste trailer en de clip daaronder laat een heuse trol zien, gefilmd door de ploeg.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Aston

Avatar

Een soort district 9 maar dan helemaal gedocuementeerd. In tegenstelling tot D9 waar het meer een functionele rol had, kan het documenteren best spannend zijn als ik die trailer zo bekijk.

meanrat

Avatar

Het ZIET er goed uit, maar hadden ze niet beter toch voor kleinere trollen kunnen kiezen? Dat had het creepyness-gehalte wat hoger kunnen maken.

Jan231

Avatar

Voor het eerst dat ik hier iets over lees. Het ziet er goed uit moet ik zeggen! Ik krijg een beetje een Cloverfield-vibe.

Hoiii

Avatar

Lord Voldemort "Trollen? Nou nou, dat is wel erg racistisch."


haha!

aspers

Avatar

Wow, ziet er zeer goed uit! Zeker zien!

R3puls3

Avatar

Ziet er goed uit! Deze wil ik wel zien.

Lord Voldemort

Avatar

Trollen? Nou nou, dat is wel erg racistisch.

Angelater

Avatar

Die 2e clip is wel apart gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair