Slecht nieuws voor Paul Thomas Anderson

Regisseur van Magnolia en There Will be Blood ziet zijn nieuwste project uit elkaar vallen.

Paul Thomas Anderson, regisseur van films als Magnolia en There Will be Blood, was de laatste maanden bezig met het voorbereiden van een nieuwe film, getiteld The Master. De film zou gaan over de opkomst van Scientology en had met Phillip Seymour Hoffman en Jeremy Renner al twee aansprekende namen voor de hoofdrollen.

Diezelfde Jeremy Renner heeft nu echter duidelijk gemaakt dat het met de toekomst van de film niet rooskleurig is gesteld. Hij stelt dat de film op dit moment voor onbepaalde tijd is uitgesteld. I was really bummed about that…It really kind of stalled because when we were rehearsing — Phil, Paul and myself — we kept coming up against a wall that we couldn’t overcome. Or at least Paul couldn’t overcome.

Dat lijkt te impliceren dat het probleem van creatieve en niet van financiele aard is. Anderson had in het verleden ook problemen het budget van de film rond te krijgen aangezien studio Universal het risico met de film niet wilde nemen. Hopelijk slaagt Anderson erin de problemen in de toekomst op te lossen, zodat The Master uiteindelijk toch nog kan worden gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair