Video

De trailer van SINT!

Hoor wie klopt daar kind'ren...♪ ♫ Het is de moordlustige Sint van Dick Maas!! ♫ ♫

door Bram de Groot op 23.09.2010 om 19:18 in Video
Na de eerdere teaser trailer zie je hieronder de volledige trailer van de film Sint van regisseur Dick Maas. In de horror Sint bindt Frank (Egbert-Jan Weeber) de strijd aan met de moordlustige Niklas (Huub Stapel), een uit de dood herrezen bisschop, die het begrip kindervriend een geheel nieuwe invulling geeft. Frank wordt daarin bijgestaan door zijn vriendin Lisa (Caro Lenssen) en de politierechercheur Goert (Bert Luppes).

Vanaf 11 november in de bioscoop!


69 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

j-w007

Avatar

Opzicht wel een leuke trailer, maar nu lijkt het meer op een brute actiefilm dan een horror.
Maar hier heb ik echt zo veel zin in! gewoon geniaal zo een 'horrorsint'

Ereptile

Avatar

Aston "We zijn gewoon niets meer gewend met al die engelstalige films. In je eigen taal heeft het toch iets vreemds voor ons. Ik kan me niet voorstellen dat je met het Nederlands moeilijk goed kan acteren."


Ik vraag me dan af of Belgische mensen dat ook hebben bij hun films, en of zelfs Amerikanen dat hebben bij iedere film :P
Soms is ondertiteling namelijk wel beter, want sommige mensen zijn soms niet te verstaan :P (En dan denk ik terug aan de spoofs over The Dark Knight).

Banned

Avatar

Hahahah die titel op het einde zo slecht... Sorry de film kon leuk worden maar het liep fout.

Aston

Avatar

Toelietoesh "Same here.
Alleen het acteerwerk (zoals wel vaker met nederlandse films) rammelt hier en daar behoorlijk."

We zijn gewoon niets meer gewend met al die engelstalige films. In je eigen taal heeft het toch iets vreemds voor ons. Ik kan me niet voorstellen dat je met het Nederlands moeilijk goed kan acteren.

Masterbrain

Avatar

bobzombie "Haha, hilarisch. Trailer maakt me nieuwsgierig, weet niet of het grappig bedoeld is of juist bloedserieus. Of onbedoeld grappig."
denk het laatste

benjamin

Avatar

Waarschijnlijk ben ik nu de enige die nog niet gereageerd heeft. Echt hoogstaand ziet het er (uiteraard) niet uit, maar als het toch niet serieus te nemen is, wordt het misschien wel wat.

En wie het niet zo voor de Sint heeft, ook eens de Sint-aflevering van het Belgische comedyclubje Neveneffecten checken. Echt leuk!!

patrick_h

Avatar

Toelietoesh "Alleen het acteerwerk (zoals wel vaker met nederlandse films) rammelt hier en daar behoorlijk."

Alleen het acteerwerk (zoals wel vaker met slasherfilms) rammelt hier en daar behoorlijk.

Remco

Avatar

aspers "Komt een vrouw bij de dokter, Van god los, Tirza... moet ik nog doorgaan? :+

En ja, Flodder en Amsterdamned waren leuke films... IN DE JAREN 80!!! Dat bedoel ik... De dialogen in deze trailer, en de muziek, klinken als een film uit de jaren 80!!! :Y"


I love the 80's Smiley face. Nadeel is inderdaad van deze trailer dat alle cliches uit de hollywood films voorbij komen. De cliches die we als filmkijker eigenlijk niet meer willen zien. Aan de andere kant is een moordende Sint wel goed vermaak natuurlijk. Plus Dick Maas is de enige die dit soort films in nederland nog maakt dus hoop stiekem dat het wel een succes wordt.

Blockbuster

Avatar

Al meer dan 60 reacties! Dit moet wel een erg grote hit gaan worden lijkt me. Iedereen wil 'm denk ik wel zien. :D

jaime91

Avatar

Haha volgens mij heeft nou bijna iedereen op filmtotaal zijn zegje wel gedaan over deze film:P.Alleen vind ik het best wel een gezeik dat sommige mensen nu opeens gaan zeggen na het zien van deze trailer dat nederlandse films in het algemeen kut zijn O+. Ik bedoel wij hebben hier in nederland echt wel films waar we trots op kunnen zijn zoals een zwartboek,komt een vrouw bij de dokter,soldaat van oranje enz (om maar ff wat klassiekers te noemen:P). Dus waar slaat dat op? O+

Hoiii

Avatar

Sandvink "♪♫♪♫ Hoor wie moord daar kinderen...? ♪ ♪♫♪♫

De film ga ik niet in de bioscoop zien, maar het lijkt me wel een grappige film...een beetje de nederlandse Santa Slay."


oh leuk die muzieknootjes ♪ ♪♫♪♫

marcjeb

Avatar

aspers "Komt een vrouw bij de dokter, Van god los, Tirza... moet ik nog doorgaan? :+

En ja, Flodder en Amsterdamned waren leuke films... IN DE JAREN 80!!! Dat bedoel ik... De dialogen in deze trailer, en de muziek, klinken als een film uit de jaren 80!!! :Y"


''En ja, Flodder en Amsterdamned waren leuke films''
Nou dan zijn we toch klaar ?:P

Is flodder nu minder goed omdat we in 2010 zitten?

Deze film wordt gewoon goed.

B@chelor

Avatar

aspers "Komt een vrouw bij de dokter, Van god los, Tirza... moet ik nog doorgaan? :+

En ja, Flodder en Amsterdamned waren leuke films... IN DE JAREN 80!!! Dat bedoel ik... De dialogen in deze trailer, en de muziek, klinken als een film uit de jaren 80!!! :Y"


Ah, vergeet De Dominee niet; en dan vooral de rol van Lammers; heerlijke film!

aspers

Avatar

marcjeb "Zoals wat ben je meer gewend dan(noem eens wat films) ?? en volgens mijn waren flodder en amsterdamned toch zeer goeie films."


Komt een vrouw bij de dokter, Van god los, Tirza... moet ik nog doorgaan? :+

En ja, Flodder en Amsterdamned waren leuke films... IN DE JAREN 80!!! Dat bedoel ik... De dialogen in deze trailer, en de muziek, klinken als een film uit de jaren 80!!! :Y

Ereptile

Avatar

De film gaat Sinterklaar op de hak nemen :P Dat vind ik gewoon het leukste. En dat het Nederlands is, mjah de dialogen zijn best slecht gesproken... Maar dan nog, een zombie-sint >Smiley face Zal wel niet zo zijn maar dit moeten ze echt op TV uitzenden met pakjes avond of Halloween(als de kinderen al slapen natuurlijk) Dit word geen mega goeie film, maar wel een enorm vermakelijke film ;)

B@chelor

Avatar

timdekw "Daar gaat het volgens mij alweer fout met die, zoals eerder gezegd, tenenkrommende slechte Nederlandse dialogen en de totaal niet geloofwaardige personages."


Dat heb ik ook wel; NL klinkt af en toe gewoon...niet Smiley face

timdekw

Avatar

Ik ben absoluut niet overtuigd, zelfs enigszins teleurgesteld denk ik.
De trailer ziet er opzich best geinig uit, weinig spectaculair. Het verhaal is uiteraard vrij simpel, maar dat geeft niets, zolang de uitvoering maar goed is.
Daar gaat het volgens mij alweer fout met die, zoals eerder gezegd, tenenkrommende slechte Nederlandse dialogen en de totaal niet geloofwaardige personages.
Ik hoop dat ik te snel heb geoordeeld, maar ik ben bang dat de film mij persoonlijk gaat tegenvallen aanstaande december.

B@chelor

Avatar

Geweldig al die reacties; ik schat dat zo'n 90% de film wel ziet zitten!

GREAT martial art fan

Avatar

Haha een maat van ik had net de trailer van deze film doorgestuurd. Ik zou zeggen (biet geschikt voor de kindjes). Wel leuk gedaan. Het is eens iets anders (maar natuurlijk erg ongeloofwaardig).

HertogJan

Avatar

Aan de éne kant komt het soms wat simpel over, maar toch lijkt de film wel lachen. Prima vermaak voor een decemberavond in ieder geval.

Sandvink

Avatar

♪♫♪♫ Hoor wie moord daar kinderen...? ♪ ♪♫♪♫

De film ga ik niet in de bioscoop zien, maar het lijkt me wel een grappige film...een beetje de nederlandse Santa Slay.

Toelietoesh

Avatar

RSD "Ik ben normaal niet van dit soort films, maar de trailer maakt me wel heel nieuwsgierig."


Same here.
Alleen het acteerwerk (zoals wel vaker met nederlandse films) rammelt hier en daar behoorlijk.

RSD

Avatar

Ik ben normaal niet van dit soort films, maar de trailer maakt me wel heel nieuwsgierig.

Ageell

Avatar

Kurtje79 "Lachwekkend slecht gewoon!! Hahhaa, een paard op de het dak Haha…..please!

Straight –to- Dvd wat mij betreft."


ja sinterklaas op het dak... wat doet die daar...:ZZZzzzzzzzzzz

lijkt mij een leuke film.... lekker hollands

Remco

Avatar

Haha lijkt me wel leuk maar de schrikmomenten lijken me wel erg cliche allemaal. Wat er wel erg goed uit ziet is hoe de film geschoten is. Erg sfeervol allemaal zeker voor een nederlandse film.

movieboy

Avatar

Echte Hollywood look a like film!

WeWereWarned

Avatar

Van over the top gesproken...

Spider-fan

Avatar

rickthejoker "Volgens mij zijn de beelden van Huub Stapel in het verleden en heeft hij in het heden als hij herrijst uit de dood een verbrand of misvormd gezichtSmiley face"


Ja, oké, dat kan inderdaad. En dat is dan bewaard voor de film zelf.

Trouwens wat ik zo zonde vind, is dat de hele opbouw naar het schrikmoment bij de schoorsteen best goed gedaan is, maar op het moment dat je dan wat ziet krijg je zo'n lelijk ronddraaiend beeld. Hopelijk is dat in de film eruit.

MertK

Avatar

Beste. Sinterklaas. OOIT!

Angelater

Avatar

Zolang het maar bloederig wordt en Huub Stapel 'ass' kicked!

Tako

Avatar

Prachtig dit...

Asperientje

Avatar

Hoiii "enigste nederlandse film die ik wel wil zien."


vergeet TBS en Van God Los niet ;)

Planethugo

Avatar

De Nederlandse Machete

laat maar komen :P

marcjeb

Avatar

Kurtje79 "Mwa, ik houd zeker van een dosis goede fantasie. Helaas lijkt dit echter op misplaatse fantasie. Ik heb niet alleen maar over het “paard op het dak”! Daarnaast ben ik nogal verbaasd over de positieve reacties omtrent deze film. “1 keer in de 5-jaar tijdens de volle maan” wordt de goed heilige man een soort weerwolf op het paard die in plaats van cadeautje dood en verderf zaait?! Please!
Nogmaals: straight to dvd wat mij betreft.
(“Of jij hebt niks met onse Nederlandse cultuur dat kan ook”)….Volkomen onzinnige opmerking! Dit forum gaat over films en niet over culturele afkomst of gedachtegang. Read the rules knul!"


Indd en sinterklaas zit zeker in ons cultuur knul.
En omdat deze film over sinterklaas gaat Smiley face vond ik het een gepaste opmerking.

Daarbij is dit de eerste(goeie) echte sinterklaas film, wel gelijk duister zoals ze vele films willen :P maar het heeft iets.
Dit zou voor mijn eindelijk een film kunnen worden die je net als home alone elk jaar wil zien met kerst (in dit geval rond sinterklaas)

Kurtje79

Avatar

marcjeb "Nou knul als jij een paard op het dak al te veel fantasie vind... dan is de filmwereld niks voor jou... Een rendier kan bijvoorbeeld wel he ;).. Of jij hebt niks met onse nederlandse cultuur dat kan ook.
___

De trailer ziet er iig veel belovend uit, denk dat dit best een vermakelijke film wordt."


Mwa, ik houd zeker van een dosis goede fantasie. Helaas lijkt dit echter op misplaatse fantasie. Ik heb niet alleen maar over het “paard op het dak”! Daarnaast ben ik nogal verbaasd over de positieve reacties omtrent deze film. “1 keer in de 5-jaar tijdens de volle maan” wordt de goed heilige man een soort weerwolf te paard die in plaats van cadeautje dood en verderf zaait?! Please!
Nogmaals: straight to dvd wat mij betreft.
(“Of jij hebt niks met onse Nederlandse cultuur dat kan ook”)….Volkomen onzinnige opmerking! Dit forum gaat over films en niet over culturele afkomst of gedachtegang. Read the rules knul!

dragonspirit

Avatar

debart "vet vet vet.
dat ik aar aan mee heb mogen werken:D"


Idem, maar ik ben nog niet in beeld in de trailer. ;) Ik heb overigens ook tekst, dus ben erg benieuwd hoe dat stuk eruit gaat komen.

marcjeb

Avatar

aspers "Werkelijk waar... mij valt de bek open van alle positieve reacties hier! O+

Ik keek ook enorm uit naar deze trailer, maar naar het zien ervan ben ik helemaal klaar met 'Sint'. Kom op zeg... bij de meeste acteurs lijkt het of ze voor de eerste keer hun zin OPLEZEN! Er zit in die kleine stukje al 0,0 emotie of passie.

Sorry, maar hier kun je echt niet meer mee aankomen. :| Dit was leuk in de jaren 80 van Flodder en Amsterdamned.. Maar inmiddels ben ik wel iets meer gewend!

Nee.... Leuk om een keer te downloaden!

:B"


Zoals wat ben je meer gewend dan(noem eens wat films) ?? en volgens mijn waren flodder en amsterdamned toch zeer goeie films.

aspers

Avatar

Werkelijk waar... mij valt de bek open van alle positieve reacties hier! O+

Ik keek ook enorm uit naar deze trailer, maar naar het zien ervan ben ik helemaal klaar met 'Sint'. Kom op zeg... bij de meeste acteurs lijkt het of ze voor de eerste keer hun zin OPLEZEN! Er zit in die kleine stukje al 0,0 emotie of passie.

Sorry, maar hier kun je echt niet meer mee aankomen. :| Dit was leuk in de jaren 80 van Flodder en Amsterdamned.. Maar inmiddels ben ik wel iets meer gewend!

Nee.... Leuk om een keer te downloaden!

:B

marcjeb

Avatar

Golden Ghost "Dit wordt een absolute must see. Ga denk ik proberen hem te kijken 's middags voor pakjesavond Smiley face
Van wat ik zo zie zijn iig de scenes met het ME team erg leuk ;)"


Tijdens pakjesavond maar denk.. Nu je erover begin.. ik mis die tijd wel joh :(.. vroeger was het zoveel beter. haha
Nu doen we lootjes(hoe saai is dat) vroeger was het allemaal zo SPANNEND !!!!!! om van in je broek te zeiken :P

Tegenwoordig is het amerikaans.. cadeaus onder de boom... uitpakken met kerst avond(vinden we leuker als in de ochtend) kerst film op.. dat is nu een veel leukere sfeer als met sinterklaas. Santa's Slay opzetten dan maar:P lijkt een beetje op deze sitnerklaas film.. Maar het zullen wel familie films worden als home alone en gremlins enz.. duurt nog zo lang wehh:(

Golden Ghost

Avatar

Dit wordt een absolute must see. Ga denk ik proberen hem te kijken 's middags voor pakjesavond Smiley face
Van wat ik zo zie zijn iig de scenes met het ME team erg leuk ;)

marcjeb

Avatar

Kurtje79 "Lachwekkend slecht gewoon!! Hahhaa, een paard op de het dak Haha…..please!

Straight –to- Dvd wat mij betreft."


Nou knul als jij een paard op het dak al te veel fantasie vind... dan is de filmwereld niks voor jou... Een rendier kan bijvoorbeeld wel he ;).. Of jij hebt niks met onse nederlandse cultuur dat kan ook.
___

De trailer ziet er iig veel belovend uit, denk dat dit best een vermakelijke film wordt.

rickthejoker

Avatar

Volgens mij zijn de beelden van Huub Stapel in het verleden en heeft hij in het heden als hij herrijst uit de dood een verbrand of misvormd gezichtSmiley face

Spider-fan

Avatar

wallace "Ik ben ook benieuwd of deze film te zien is vanaf 16 jaar of al 12 jaar."


'Amsterdamned' was destijds 12. Dus ik vermoed dat bij de combinatie komedie/bloederig geweld, de balans eerder die kant op slaat. De film ziet er ook nog veel kolderiger uit dan 'Amsterdamned', die nog enigszins 'realistische' situaties had.

Het enige probleem dat ik heb is dat Sinterklaas er helemaal niet eng uit ziet. Ik zie gewoon Huub Stapel als Sinterklaas...

Duikboot

Avatar

Nog geen idee wat ik er van kan verwachten, maar het lijkt me zeker wel wat Smiley face

jaime91

Avatar

Decepticon "Hahaha geweldig, lijkt me erg leuk, hoewel ik het ook niet zo op Nederlands films heb.
Maar degenen die dat ook niet hebben, moeten toch eens de horror Sl8chtn8cht kijken, die is beter dan My Bloody Valentine.
Ook de thriller Stille Nacht heeft me verbaasd, ook leuk."


Haha nou beter zou ik zo direct niet zeggen maaaar zeker gelijkwaardig en absoluut beide films die je moet gaan zien (mocht je ze nog niet gezien hebben dan:9). Oke nou ff ontopic:P: Eindelijk doet Dick Maas weer waar hij goed in is lekkere nederhorror maken. Dit is een film die ik ook zeker wil gaan zien. GEWELDIG T+)

Spider-fan

Avatar

Het heeft een te gezellige sfeer wat mij betreft. Dat is het probleem natuurlijk met Sinterklaas als horror. Halloween heeft van zichzelf al een duisterder sfeer dus dan werkt het beter.

Het uitgangspunt is te humoristisch om ooit eng te worden. Maar ben toch wel benieuwd als geheel.

Decepticon

Avatar

Hahaha geweldig, lijkt me erg leuk, hoewel ik het ook niet zo op Nederlands films heb.
Maar degenen die dat ook niet hebben, moeten toch eens de horror Sl8chtn8cht kijken, die is beter dan My Bloody Valentine.
Ook de thriller Stille Nacht heeft me verbaasd, ook leuk.

esteban

Avatar

Dit gaat volgens mij écht niet werken. Tot zover de onderbouwing.

debart

Avatar

stussycrown "En waar heb jij dan precies aan mee mogen werken?
Je bent natuurlijk een van de zwarte pieten op de achtergrond?
"


Ja.Ik zal er geen beroemdheid mee worden. Maar het was zeker een toffe ervaring.

in het paars trouwens:P
http://www.youtube.com/watch?v=maGFk6NX9As]

jacksparrow070

Avatar

Gewelldig eindelijk zien we hoe de sint echt is
deze film moet je gelijk aan alle peuters laten zien zodat je als ouder nooit meer op 5 december veel geld hoef uit te geven
hahahah

stussycrown

Avatar

debart "vet vet vet.
dat ik aar aan mee heb mogen werken:D"


En waar heb jij dan precies aan mee mogen werken?
Je bent natuurlijk een van de zwarte pieten op de achtergrond?

Hele vette trailer trouwens, er word zeker de draak gestoken met de kinderen die erin geloven en met de sint zelf. Dit wordt een hele goede film en aan de reacties te lezen hier al een ''instant classic'' die over vijftig jaar word geremastered! XD

wallace

Avatar

Ik ben ook benieuwd of deze film te zien is vanaf 16 jaar of al 12 jaar.

debart

Avatar

Vet vet vet.
dat ik aar aan mee heb mogen werken:D

MarPesz

Avatar

WAT GOED!
heerlijke trailer, zo moeten ze meer gemaakt worden in Nederland! Ik heb me kapot gelachen, en dat is volgens mij ook de bedoelingSmiley face

B@chelor

Avatar

Haha; die achtervolging op 't dak; geweldig!

kevinvdk

Avatar

Ooooooo myyyyy goooood met wat zijn ze nu weer bezig

SJRSVLDT

Avatar

Als er dan toch zo nodig een horror moet worden gemaakt over de Sint dan maar zo! Dus wat dat betreft ziet het er niet slecht uit.

Windblade

Avatar

Ik heb het helemaal niet op nederlandse films, dus ik denk dat ik ook deze oversla.

Lijkt me wel geinig trouwens als een aantal kleine kinderen straks naar de bios gaan en denken, goh leuke film over de sint :P

Hoiii

Avatar

Zover ik me herinner xp

Hoiii

Avatar

Enigste nederlandse film die ik wel wil zien.

Ereptile

Avatar

Dit ziet er serieus nog goed uit ook =O!!! Ik heb het niet echt op nederlandse films, maar dit maakt me wel entausiast. Heb dus wat leuks te doen op m'n verjaardag :D! Ze zijn trouwens NU al bezig met pepernoten verkopen, in September al... Word steeds vroeger :N

Aston

Avatar

Dit wordt een epische film als ik het zo zie. Ben erg benieuwd.Smiley face

Kurtje79

Avatar

Lachwekkend slecht gewoon!! Hahhaa, een paard op de het dak Haha…..please!

Straight –to- Dvd wat mij betreft.

Darkman16

Avatar

Eindelijk een goeie uitziende Nederlandse productie, hier leg ik de 7 euro cinema-ticket wel voor neer Nederland!

wallace

Avatar

Ziet er echt geweldig uit voor een Dick Maas film.
Vooral die achtervolging scene, op het dak. Ik wil graag deze film zien.

Lord Voldemort

Avatar

Als de Nederlandse dialogen niet zo tenenkrommend waren zou dit een hele epische trailer zijn. Smiley face Maar toch wil ik deze film zeker niet missen, ZombieSint ziet er gaaf uit op zijn steigerende Zorropaard.

Steenvoorden

Avatar

Jaaaa zien zien zien.

Alleen is de politie wel het lachertje van de film zo heb ik het vermoeden.

En heeft de sint nu ook zijn (slechte) knechten bij zich of mag hij het nu alleen opknappen?

bobzombie

Avatar

Haha, hilarisch. Trailer maakt me nieuwsgierig, weet niet of het grappig bedoeld is of juist bloedserieus. Of onbedoeld grappig.

NieuwsFilm

meest populair