Video

Veel nieuwe beelden uit The Social Network

De buzz rondom David Fincher's laatste blijft maar groeien.

door Arman Avsaroglu op 28.09.2010 om 10:36 in Video
The Social Network van David Fincher gaat deze week in de Verenigde Staten in premiere en de buzz rondom de film, over de oprichting van Facebook, blijft maar groeien. De recensies zijn zonder uitzondering lyrisch en maken de film tot een van de belangrijkste gegadigden bij de komende Oscaruitreiking.

Sony heeft nu nog een aantal nieuwe clips uit de film vrijgegeven, die het publiek nog even zoet moeten houden.

De film draait vanaf 28 oktober in de Nederlandse bioscopen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tako

Avatar

WoUtoMatiC "Ik ben hier heel benieuwd naar. Misschien juist wel omdat het zo suf klinkt."

Ben hier ook benieuwd naar. Alleen vermoed ik een zwaar gedramatiseerd verhaal wat weinig te maken heeft met het verhaal van FB.

WoUtoMatiC

Avatar

Ik ben hier heel benieuwd naar. Misschien juist wel omdat het zo suf klinkt.

benjamin

Avatar

ghossler "oftopic: ff serieus ben ik de enige die een @$%#@$ hekel heeft aan die reclames of ervoor of na video/filmpjes op internet :S -_-'

ontopic: social network lijkt me best wel een coole film :D enwel grappig dat JT the founder of napster speelt lolz! maar wel interessant hoe men FB hebben uitgevonden, ik neem aan dat dit based is on true story of is dit verzonnen? aan de hand van de echte fb?"


Ik vermoed dat ze zich op de werkelijkheid hebben gebaseerd en dat Facebook nu gaat beginnen zeiken dat het eigenlijk fictie is, gewoon omdat het niet een simpel 'Facebook is geweldig, join now'-filmpje gaat worden.

Off-topic: Je bent niet de enige.

ghossler

Avatar

Oftopic: ff serieus ben ik de enige die een @$%#@$ hekel heeft aan die reclames of ervoor of na video/filmpjes op internet :S -_-'

ontopic: social network lijkt me best wel een coole film :D enwel grappig dat JT the founder of napster speelt lolz! maar wel interessant hoe men FB hebben uitgevonden, ik neem aan dat dit based is on true story of is dit verzonnen? aan de hand van de echte fb?

NieuwsFilm

meest populair