Algemeen

Emma Stone wordt Mary Jane in Spider-Man Reboot

Sony Pictures heeft opvolger van Kirsten Dunst.

door Bram de Groot op 03.10.2010 om 13:56 in AlgemeenVerleden week werd gesuggereerd dat Sony Pictures nog twee kandidaten over had voor de rollen van Mary Jane Watson en Gwen Stacy in de Spider-Man reboot (2012), geregisseerd door Marc Webb (500 Days of Summer). Een van die kandidaten was Emma Stone. Nu meldt Deadline dat de opvallende actrice uit o.a. Zombieland gecast wordt als Mary Jane: "Sony Pictures Entertainment will imminently offer the role of Mary Jane Watson to Emma Stone...".

De andere kandidate was Mia Wasikowska (Alice in Wonderland). Zij blijft in beeld voor de rol van Gwen Stacy, al zal ze concurrentie krijgen van Dianna Agron (I Am Number Four), Georgina Haig en Dominique McElligot (Moon).

Hoofdrolspeler Andrew Garfield (The Social Network), die Peter Parker a.k.a. Spider-Man speelt, heeft dus zijn (eerste) liefje. Geen verkeerde keuze, zeker als Emma Stone zich waagt aan onderstaand outfitje:17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shaunofthedead

Avatar

Vind dit jammer had gehoopt op een andere insteek (met Gwen eigenlijk als love interest) maarja mischien komt dat nog wel he :p

marcjeb

Avatar

esteban "Objectief is het niet, maar hoort Mary Jane niet in de eerste plaats een enorm sympathiek en natuurlijk ogend meisje te zijn."

Ja indd.. ik vind er meer als een catwoman ze ziet er arrogant en bitchy uit :P

timdekw

Avatar

spiderm8n "is in ieder geval al 10 keer beter dan Kirsten Dunst ... want die vond ik zo ongelooflijk slecht gecast !!!!"


Niet alleen Dunst, ook Tobey vond ik niet erg goed als Spidey. Maar het ergste vond ik nog de dialogen tussen beide acteurs, verschrikkelijk.
Ik ben altijd al een fan geweest van Spiderman (als klein jochie keek ik altijd de tv-serie en mijn speelgoed collectie bestond voor 75% uit spiderman spul. De goeie ouwe tijd ;)) en ik vond de eerste twee films geweldig, zelfs ondanks de ergenissen aan de acteurs.

Ik ben benieuwd wat ons te wachten staat met de remake!!

spiderm8n

Avatar

Is in ieder geval al 10 keer beter dan Kirsten Dunst ... want die vond ik zo ongelooflijk slecht gecast !!!!

jostru

Avatar

Yes! Ik was hoopte al een tijdje dat zij MJ zou worden. Nu alleen nog hopen dat Mia Wasikowska niet wordt gekozen als Gwen en dan is de casting geslaagd voor mij! :D Persoonlijk hoop ik op Dianna Agron als Gwen, maar die andere 2 zijn ook goed. :p

Steve-O

Avatar

Ik vind haar niet echt mooi..... Maar dat viel weer mee in Zombieland waar ze het toch erg leuk in deed. Ik vind haar ook wel een goeie keus voor Mary JaneSmiley face

benjamin

Avatar

O ja, ze zal dat outfitje vooral aantrekken in een grote blockbuster O+

geertvdheide

Avatar

Ereptile "Yes! T+) Goed nieuws Smiley face Zo word de Spider-Man Reboot een stuk interessanter voor mij ;) Keek er eerst enorm tegen op, maar dat gevoel verdwijnt langzaam..."

Bij mij hetzelfde. De keuze voor de hoofdrolspeler valt me uiteindelijk ook enorm mee, hij deed het goed in Boy A. Wat natuurlijk een totaal ander soort film is, maar misschien wordt deze nieuwe Spider-Man toch niet het Twilight-achtige gedrocht wat veel Spider-Man-fans verwachtten na al het slechte nieuws.

Jammer dat het allemaal nog jonger en sneller moet dan de vorige trilogie (dat het op een middelbare school speelt klopt naar mijn idee nog steeds niet met het verhaal), maar wie weet wordt het alsnog vermakelijk. De vorige trilogie was ten slotte ook niet perfect (zeker deel 3 niet) dus het is niet alsof er een vervolg komt op The Godfather ofzo :D

jaime91

Avatar

Jaaa wat een topper deze film begint nu al steeds beter te worden:P

Ereptile

Avatar

Yes! T+) Goed nieuws Smiley face Zo word de Spider-Man Reboot een stuk interessanter voor mij ;) Keek er eerst enorm tegen op, maar dat gevoel verdwijnt langzaam...

LuCos

Avatar

esteban "Objectief is het niet, maar hoort Mary Jane niet in de eerste plaats een enorm sympathiek en natuurlijk ogend meisje te zijn."


Emma Stone komt bij mij in ieder geval enorm sympathiek over. Zeker in Superbad, of zie ik dit verkeerd?

Darkman16

Avatar

Uitstekende keuze! Smiley face

Spider-fan

Avatar

esteban "Objectief is het niet, maar hoort Mary Jane niet in de eerste plaats een enorm sympathiek en natuurlijk ogend meisje te zijn."


Meer een supermodel dat onmogelijk naast een sukkel als Parker kan wonen...

Jesse99

Avatar

Geweldige keuze!

Jammer de FT er weer zo'n onnozel plaatje onder zet...

filmgast

Avatar

Kijk naar Superbad dan weet je hoe ze "natuurlijk" is. Erg leuke meid. Ze ziet er alleen een beetje krachtig uit...eentje met een bekkie zeg maar.

WaylonJones

Avatar

Kijk maar naar haar andere films. Zij is echt leuk! Ze ziet er op deze foto alleen beetje arrogant en kattig uit.

esteban

Avatar

Objectief is het niet, maar hoort Mary Jane niet in de eerste plaats een enorm sympathiek en natuurlijk ogend meisje te zijn.

NieuwsFilm

meest populair