Video

Trailer The Way Back

Nieuw oorlogsepos van Peter Weir, regisseur van The Truman Show en Master and Commander.

door Arman Avsaroglu op 11.10.2010 om 08:00 in Video
De eerste trailer van de nieuwe film The Way Back is onlangs opgedoken. The Way Back is de nieuwe film van de Australische regisseur Peter Weir, een man die niet veel films maakt maar wel altijd garant staat voor kwaliteit. Zo maakte hij eerder onder andere The Truman Show, Dead Poets Society en Master and Commander: The Far Side of the World.

Zijn nieuwste film, met in de hoofdrollen Jim Sturgess, Colin Farrell en Ed Harris, vertelt het waargebeurde verhaal van een aantal krijgsgevangenen in de Tweede Wereldoorlog. Deze gevangenen beginnen aan een lange tocht naar de vrijheid nadat ze weten te ontsnappen uit een strafkamp in Siberië. Deze tocht, die zo'n 10.000 kilometer bedraagt, voert hen van het koude Siberië via de Gobi woestijn naar Himalaya en India.Vanaf 13 januari 2011 in de bioscoop.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

esteban

Avatar

Een ongelooflijk slecht in elkaar geflanste trailer die alweer teveel details uit de doeken doet. Gelukkig is de naam Peter Weir genoeg om mijn interesse te behouden. Het meesterlijke 'The Truman Show', het zwaar onderschatte 'Master & Commander', het onvergetelijke 'Dead Poets Society', als 'The Way Back' in de buurt komt zit het alvast goed.

SJRSVLDT

Avatar

Ziet er zeer goed uit! Alleen jammer dat ze weer zoveel laten zien..
Voor de mensen die de trailer niet willen zien doe ik ff een spoilertje;)
Zo'n scène als waar Saoirse Ronan over dat ijs rent, hadden ze natuurlijk NOOIT helemaal moeten laten zien.. nu weten we al dat ze het haalt.. ik snap echt niet waarom zulke dingen laten zien:?

Neemt niet weg dat ik deze zekersteweten ga zien!

NieuwsFilm

meest populair