"Sin City 2 na Spy Kids 4"

Regisseur Robert Rodriguez heeft goed nieuws voor Sin City fans. Of toch niet...

In 2005 verscheen de film Sin City van regisseurs Robert Rodriguez en Frank Miller. Met 78% op Rotten Tomatoes, een 8,3 op IMDb (#100 in de IMDb Top 250), een 8 op FilmTotaal en een wereldwijde opbrengst van zo'n $160 miljoen was de comic-verfilming een groot succes. De geruchten rond een sequel volgden elkaar in een rap tempo op en deze zouden jaren aanhouden. Nu heeft Rodriguez uiteindelijk wat meer duidelijkheid gegeven:

“Frank Miller and I are working on it. It’s slated to be the next one.” Hij voegde daar - voor de Sin City fans helaas - aan toe: “But if the script is not ready, then we’ll have to move to the next one.”

Dit zou betekenen dat de film na afronding van Spy Kids: All the Time in the World in productie zou moeten gaan. Het is dus te hopen dat het script snel wordt afgerond door met name comic-goeroe Frank Miller. Rodriguez wil o.a. Bruce Willis terug in de film: “I wanna bring him back for Sin City because he’s so bad-ass.” Over het plot van de tweede Sin City is Rodriguez kort. Op de vraag of de film gebaseerd is op de uitgave Hell and Back zegt hij: “It’s quite possible.”



NieuwsFilm

meest populair