Algemeen

Clint Eastwood over Hoover

Joaquin Phoenix krijgt geen rol: hij was toch een rapper?

door Jim Pedd op 13.10.2010 om 14:44 in Algemeen
Ondanks zijn leeftijd doet Clint Eastwood het goed in Hollywood. De laatste jaren volgt er bijna om het half jaar een nieuwe film van de regisseur. Het was al duidelijk dat Leonardo DiCaprio de hoofdrol zou spelen, en even leek het erop dat de rol van Hoover's minnaar naar Joaquin Phoenix zou gaan.

Dat laatste was een gerucht, en tijdens een interview met persbureau Reuters ontkrachtte Eastwood dat: “No. I don’t know where that came from. Didn’t he become a rapper?"

Daarnaast blijkt dat de rol van Hoover nog niet definitief naar DiCaprio is gegaan, men is nog bezig met de contracten.

J. Edgar Hoover, de eerste directeur van de FBI diende bijna vier decennia in de organisatie. In zijn persoonlijke leven zou de man onder andere een relatie hebben met zijn assistent-directeur Tolson. Die rol zou volgens de geruchten naar Phoenix gaan, maar dat blijkt vandaag dus niet het geval.

“He was a very complex person. The homosexual aspect is just one of many. I would say that’s the least of his problems. But he was also very clever, whether rightfully or wrongfully, he was very clever about keeping himself in a certain position in life, so it is an interesting study,” aldus Eastwood.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Muufley

Avatar

Angelater "Ook al is Clint wereldwijd erg bekend, de man is toch ook wel wat jaartjes oud en had (zoals vele eigenlijk ook) gewoon niet door dat het een grap was.
Zijn reactie is wel lollig :Y"


Ik denk dat Eastwood wel doorhad dat het een doorgestoken kaart was. De man is geen (oude) dommerik zoals jij hem wil laten doorschijnen, zeker als je er rekening mee houdt dat dit commentaar gemaakt werd na het bekendmaken van Phoenix zijn "project".

benjamin

Avatar

Zolang DiCaprio maar meedoet.

shaunofthedead

Avatar

Deze film moet toch veel kwaliteit hebben. Dicaprio is als hoofdrolspeler op dit moment op de top van zijn kunnen (zie Shutter Island en Inception), Eastwood is een van de beste regisseurs van het moment en dan ook nog een film over zo'n mythisch personage... Ik kijk er naar uit :Y

styfus

Avatar

Precies, hij snapt het heus wel, Eastwood geeft gewoon kritiek op de slappe mislukte grap van Phoenix

Timothy

Avatar

Clint Eastwood "“Didn’t he become a rapper?""


Natuurlijk weet hij wel hoe het echt zit, maar hij geeft hiermee wel een grappige sneer naar heel het I'm Still Here project.

Angelater

Avatar

Ook al is Clint wereldwijd erg bekend, de man is toch ook wel wat jaartjes oud en had (zoals vele eigenlijk ook) gewoon niet door dat het een grap was.
Zijn reactie is wel lollig :Y

NieuwsFilm

meest populair