Algemeen

Villain nieuwe Spider-Man bekend

Wie gaat Rhys Ifans spelen in de Spider-Man reboot?

door Arman Avsaroglu op 14.10.2010 om 12:14 in Algemeen
Met de casting van Rhys Ifans deze week als de belangrijkste schurk in de Spider-Man reboot, vroeg iedereen zich af welke rol hij nu precies zou gaan spelen.

The Wrap meldt nu dat Ifans de rol van The Lizard op zich zal nemen. The Lizard aka Dr. Curt Conners is in de stripboeken van Marvel een getalenteerde arts die doordat hij gewond raakte, zijn arm moest amputeren. Hij probeerde zijn arm te laten teruggroeien en hoewel dat lukte, waren de gevolgen niet te overzien. Hij groeide uit tot The Lizard, een van de aartsvijanden van Spider-Man.

The Lizard zal het in de film opnemen tegen Spider-Man, die gespeeld wordt door Andrew Garfield en Gwen Stacy, een rol van Emma Stone. De film wordt geregisseerd door Marc Webb.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

spiderm8n "kan toch niet ?
tis de bedoeling dat deze film zijn voorgaande trilogie moet overtreffen ........
volgens mij werd de eerste film al voor 150 miljoen gemaakt ?"
Ja klopt enerzijds, maar het is niet de bedoeling de voorgaande trilogie te overtreffen, het is gewoon een ordimaire reboot.
De 1e Spider-man in 2002 kostte al 139 miljoen, maar ja, met goedkopere acteurs die ze nu gestrikt hebben, kan het schijnbaar, de nieuwe acteurs worden gewoon afgezet met een "mager" loontje(wat ze ook probeerden bij de Iron Man/Samuel L. Jackson), om zoveel mogelijk geld te cashen straks, die nemen gewoon met minder geld genoegen, omdat ze blij zijn gevraagd te zijn voor een blockbuster in wording.
Maar dan nog, met alle cgi die nodig is.......ze denken waarschijnlijk gewoon dat met 3D alles terug te verdienen is.

spiderm8n

Avatar

Visualcatch "Mensen... 3D models maak je niet met veel geld. Die maak je met liefde. Niet zo gek dat veel goedkope films relatief goede effecten bevatten. (Kijk alleen maar naar District 9...)

Deze film moet je zien als District 9. Relatief goedkoop, mooie effecten, kleinschalig."


Je hebt een beetje gelijk .... District 9 is met een kleine onafhanklijke cgi huis gemaakt ( en dan is het vooral veel liefde en weinig centen !!! ) ... zelfde gold destijds voor LOTR .. Weta shop werd speciaal door Peter Jackson en companen opgericht voor de trilogy . Als Jackson ILM had gevraagd ... was er geen 1 producer met hem in zee gegaan .. omdat het simpelweg te duur zou zijn .
( nu is Weta shop een geduchte concurrent van ILM )

enne .... Spidey wordt verzorgd door ILM ... dus .... ching ching !!!!

filmgast

Avatar

Mensen... 3D models maak je niet met veel geld. Die maak je met liefde. Niet zo gek dat veel goedkope films relatief goede effecten bevatten. (Kijk alleen maar naar District 9...)

Deze film moet je zien als District 9. Relatief goedkoop, mooie effecten, kleinschalig.

benjamin

Avatar

The Lizard: iedereen gelukkig.

B@chelor

Avatar

Ereptile "Alleen wel jammer van Dylan Baker, die wilde volgens mij dolgraag The Lizard spelen in de Spider-Man 2000 trilogy."


Ik had 't hem wel gegund in deel 4 van de Raimi reeks, maar helaas. Hopelijk weten ze hoe creatief ze in de reboot met de lizard om moeten gaan (zeker met 80mln als budget)

Ereptile

Avatar

Steve-O "VET:ET+):W!!!!!
Eindelijk mijn favoriete villain in een Spider-Man film:9
Ik denk echt dat hij de geschikte persoon hiervoor is. Het budget is toch ongeveer 85 miljoen dollar? Hoe gaan ze de Lizard daar dan van maken:? Want Spidey moet natuurlijk ook spectaculair slingeren in New York."


Net als die van mij!!! :D Kan nu al niet wachten op de eerste foto's van The Lizard...(Dit is geen nieuwsbericht dat binnen een paar uur/dagen word ontkracht toch?)

Alleen wel jammer van Dylan Baker, die wilde volgens mij dolgraag The Lizard spelen in de Spider-Man 2000 trilogy.

shaunofthedead

Avatar

spiderm8n "enne nog ff wat anders ?
Iemand al opgevallen dat zowel de akteurs die voor de held en voor de schurk spelen ... alletwee uit Engeland komen ? enne ... Batman Christian Bale is ook een Brit , Michael Caine & Gary Oldman zijn Britten ... Nolan de regisseur is Brit .... Neee .. we hebben zelfs bij de superhelden in hollywood een Britse invasie !!!!!!!!!!!!!"


Tja er zit nu eenmaal veel talent in Groot-Brittanië. Je hebt ook nog Daniel Craig, Alan Rickman, Hugh Laurie en ga zo maar door. Van weelde gesproken...

spiderm8n

Avatar

BatMotor "Het budget 85miljoen? da's veel minder dan bij de Batman films van Nolan,die kosten minstens 150miljoen."kan toch niet ?
tis de bedoeling dat deze film zijn voorgaande trilogie moet overtreffen ........
volgens mij werd de eerste film al voor 150 miljoen gemaakt ?enne nog ff wat anders ?
Iemand al opgevallen dat zowel de akteurs die voor de held en voor de schurk spelen ... alletwee uit Engeland komen ? enne ... Batman Christian Bale is ook een Brit , Michael Caine & Gary Oldman zijn Britten ... Nolan de regisseur is Brit .... Neee .. we hebben zelfs bij de superhelden in hollywood een Britse invasie !!!!!!!!!!!!!

BatMotor

Avatar

Het budget 85miljoen? da's veel minder dan bij de Batman films van Nolan,die kosten minstens 150miljoen.

Thiver

Avatar

Oeh, Dylan Baker baalt nu.

Steve-O

Avatar

VET:ET+):W!!!!!
Eindelijk mijn favoriete villain in een Spider-Man film:9
Ik denk echt dat hij de geschikte persoon hiervoor is. Het budget is toch ongeveer 85 miljoen dollar? Hoe gaan ze de Lizard daar dan van maken:? Want Spidey moet natuurlijk ook spectaculair slingeren in New York.

jaime91

Avatar

stjanus "tof dat de lizard erin komt maar doc conners uit de 3 oude spiderman films moet gewoon de doc spelen en deze kerel de lizard... simpel zat lijkt mij!

die gast uit de 3 films lijkt tenminste op conners!"


Daar zat ik ook al aan te denken maar weet je het is een gloednieuwe film, een gloednieuwe cast dusja logisch dat ze ook een nieuwe connors hebben. Maar je hebt gelijk hij leek echt best veel op connors maja nogmaals ik snap het wel.

stjanus

Avatar

Tof dat de lizard erin komt maar doc conners uit de 3 oude spiderman films moet gewoon de doc spelen en deze kerel de lizard... simpel zat lijkt mij!

die gast uit de 3 films lijkt tenminste op conners!

spiderm8n

Avatar

Yes !!! Ik heb geen idee of hij de juiste man voor de rol is ... ( deze foto is overigens stukken beter !!! )maar ... ik ben wel blij dat The lizard de hoofdschurk wordt !!!

jaime91

Avatar

Top wordt nu al een te gekke film T+).

NieuwsFilm

meest populair