Plot Alien Prequel bekend

Een Australische website zou het scenario in handen hebben.

Naar het schijnt wist een Australische website hand te leggen op de nieuwste versie van het scenario van de aankomende Alien Prequel. Let op, het onderstaande bericht zit vol mogelijke spoilers, hoewel het natuurlijk niet hoeft te kloppen. De versie van Damon Lindelof zou “bares little to no similarity to the previous [Alien] chapters.”

Waarom dit zo is? Het verhaal volgt terravormende aliens, genaamd 'Growers'. Het is een ras dat blijkbaar afstamt van de bekende Space Jockey's. Er zouden in de film ook flink wat vreemde dingen gebeuren. Zo zouden de Growers twee mannen dwingen seks met elkaar te hebben, om zo het menselijke voortplantingsgedrag te bestuderen. Daarnaast gebruiken ze de alien die tot nu toe altijd de titelrol heeft vervuld, als deel van het terravormen. Hoe dit precies zit, is niet bekend, wel is bekend dat de aliens later pas veranderen in de wezens die we kennen uit de vier films.

Op een gegeven moment landt een schip op de planeet, met daarin een aantal mensen, waaronder een vrouw genaamd Truks (een rol die voor Gemma Arterton weggelegd zou zijn). De echte problemen die uiteindelijk tot de gebeurtenissen in Alien moeten leiden, beginnen dan.

Samengevat zou het scenario “a deep movie — part science-fiction, part psychological drama, part, dare I say, romance." moeten worden.

Of het allemaal klopt merken we volgend jaar, de film moet namelijk in 2011 in de bioscopen gaan draaien.



NieuwsFilm

meest populair