Wesley Snipes nog niet klaar met Blade

Maar Blade is wellicht wel klaar met Snipes...

Hoe is het momenteel gesteld met Marvel's Blade franchise? In een interview met Deadline geeft Wesley Snipes aan dat hij er best nog een keer voor open zou staan om de rol weer te spelen. Het probleem is echter dat hij nog helemaal niets heeft gehoord over een eventuele vierde film, afgezien van alles dat er op het internet wordt geschreven.

"Maybe we get around to doing another Blade, except, from what I’m reading, every other actor is talking about playing him, and nobody is talking to Wesley. How strange that they don’t come and talk to me about it."

Het is geen hele lijst, maar Idris Elba (Thor) gaf onlangs aan dat hij er voor open zou staan om in de toekomst Blade te gaan spelen. Wellicht was dit wat naïef van de acteur, aangezien Snipes ongetwijfeld nog wel het één en ander te zeggen heeft met betrekking tot de franchise. Een tijdje terug zei hij het volgende tegen MTV:

"There are some things we really want to do that we didn't get a chance to do. The first and the second one were experiments, and we started to get better. If we do another one, it will reflect our maturity and our better understanding of the genre."

Ook al wil Snipes door met Blade, het is mogelijk dat de franchise zonder hem doorgaat. Vorig jaar wist David Goyer te vertellen dat hij had hij iets had gehoord over een reboot van de reeks zonder Snipes.

De vraag is: is Blade wel de moeite waard zonder Snipes in de hoofdrol?



NieuwsFilm

meest populair